Adana SÖZLÜ ÇELİKCAN’I ZİYARET ETTİ

SÖZLÜ ÇELİKCAN’I ZİYARET ETTİ

01.09.2014 - 16:36 | Son Güncellenme:

.

SÖZLÜ ÇELİKCAN’I ZİYARET ETTİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret ederek yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Sözlü, “Yüreğir merkezli çalışmaları başlatmaya geldik” derken, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise “Vatandaşa hizmet etmek boynumuzun borcu” diye konuştu.
“Yapacak işleri konuşmaya geldik” diyen Başkan Sözlü, “Önümüzde 4.5 yıldan fazla bir zaman var. Zaman çabuk geçiyor. Verimli çalışıp Adana’ya hizmet etmeliyiz. Boşa giden her gün halkımızın kesesinden gidiyor. Adana için Yüreğir için hizmet üretecek verimli bir zemine sahibiz. Bugün buraya Yüreğir merkezli çalışmaları başlatmak için geldik. Yakın çalışma gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür eden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, makamların hiç kimseye kalıcı olmadığını belirterek, “Partiler faklı da olsa makamlar birdir. Makamlar milletindir. Halkımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. Milletimiz bizi hizmet etmemiz için bu göreve getirdi. Önümüzdeki süreç hem Adana için hem Yüreğir için önemli olur. Bir çok hizmeti birlikte başarırız” şeklinde konuştu.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü beraberinde ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Genel Sekreter Yardımcısı Halil Arslan, Başkan Danışmanı Sinan Gül ile geldi.
Başkan Çelikcan ile Belediye Başkan Yardımcıları Zülfü Çelik, Burhan Ülger ve daire müdürleri de katılarak yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Başkan Çelikcan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye Yüreğir Kültür Evleri’nde üretilen bir hediye sundu.