Kayseri SP’DE PROJE TANITIM TOPLANTISI

SP’DE PROJE TANITIM TOPLANTISI

21.02.2014 - 11:36 | Son Güncellenme:

.

SP’DE PROJE TANITIM TOPLANTISI

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediye başkan adayları projelerini tanıttı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapılan proje tanıtım toplantısına, SP İl Başkanı Mahmut Arıkan, SP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, ilçe belediye başkan adayları, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Proje tanıtım toplantısında açılış konuşması yapan SP İl Başkanı Mahmut Arıkan, Kayseri için çalıştıklarını söyledi. Arıkan, “Kayserimiz için en güzel ve hayırlı olanı ortaya koymak için gayret içerisindeyiz. İnşallah karşılıklı bu çalışmalarımız 30 Mart günü karşılığını bulacak. 31 Mart sabahı bu belediye başkan adaylarımızı belediye başkanı olarak inşallah makamlarını teslim alacaklar” dedi.
SP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, projelerini anlatarak, “Tarihimizin en önemli seçimlerinden birisini yapmak üzereyiz. Bu seçim sadece illerin yöneticilerinin belirlendiği değil, mahalli seçim olarak görmemiz doğru değil. Bu seçimde dünyaya ve olaylara yaklaşımlar oylanacak. Bu seçimde durmakta olduğumuz yer ile gerçekte olmamız gereken yer oylanacak. 30 Mart’ta yapacağımız bu tercih ile savaş mı? Barış mı?, Çifte standart mı?, Adalet mi?, Sömürü mü?, Adalet mi? sorularının cevabını oylayacağız. 30 Mart’ta yapacağımız tercih ile şehrin geleceğini oylayacağız. Ruhu can çekişen, kimliğini kaybetmiş şehrin rüzgar önünde savrulmasına dur deyip demeyeceğimize karar vereceğiz. 30 Mart’ta bunu oylayacağız. Sen, ben bizim oğlan mantığı ile devam mı edeceğiz? Yoksa bu anlayışa dur mu diyeceğiz. Karmaşanın kaosun kucağında sorunları her geçen gün artan, hızla yaşanması güçleşen bu şehirde seyirci mi kalacağız? Yoksa müdahil mi olacağız?” diye konuştu.
‘Projelerimizi hazırlarken bu şehrin ve insanımızın hayrını düşündük’ diyen Özçelik, “İnşallah hayırlısı olur. Şehrimizin daha yaşanabilir bir Kayseri olması için birçok proje hazırladık. Proje denince zaten milli görüş akla gelir. 2004 ve 2009 yılında yaptığımız projelerimiz elimizde delil olarak duruyor. Mevcut iktidardaki arkadaşlar bizim bu projelerimizin bir kısmını aldılar. Biz kesinlikle projelerimizi almalarından rahatsız değiliz. İstiyoruz ki eğer bizim projelerimizi beğendiyseniz lütfen bizim projelerimizin ruhunu da alın” ifadelerini kullandı.
Kayseri’nin en büyük sıkıntısının trafik sorunu olduğuna değinen Özçelik, “Trafik konusunda son 10 yıl öncesine kadar tüm Türkiye’nin gıpta ile baktığı bir şehirdir Kayseri. Şehrin en uzak noktasından merkezine 10 dakikada gelebilirdik ama bugün maalesef insanlarımız trafikten dolayı sinir ve stres içerisindeler. Şehir planlayan arkadaşlar işin ruhunu göremedikleri için nüfusu ve yerleşim alanlarının büyümesi ile paralel olarak hayata geçirilmesi gerek projeler dikkate alınmadığı için Bu ağır fatura ile karşı karşıya kaldık” şeklinde konuştu.
Düzenlenen toplantı, ilçe belediye başkan adaylarının projelerini tanıtması ile devam etti.