Teknoloji Spilly ile videolarınıza Snapchat gibi kolayca filtreler ekleyebilirsiniz

Spilly ile videolarınıza Snapchat gibi kolayca filtreler ekleyebilirsiniz

23.10.2017 - 11:53 | Son Güncellenme:

Spilly adlı arttırılmış gerçeklik uygulaması ile dilediğiniz videoya, dilediğiniz efekti verebilirsiniz. Uygulama, YouTube'tan kaynaklanan, görünüşte sonsuz bir video klip yayınını içeriyor. Her videoda, videoyu kendiniz yapmak için ekleyebileceğiniz özel efektler var.

Spilly ile videolarınıza Snapchat gibi kolayca filtreler ekleyebilirsiniz

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bir YouTube videosunu izlediyseniz ve bunun bir parçası olabilmeyi dilediyseniz, yardımcı olabilecek yeni bir genişletilmiş gerçeklik uygulaması var. Spilly adlı uygulama ünlü YouTube yıldızları ve diğer ünlü kişilerin popüler videolarını alıp Snapchat benzeri AR etkileriyle videodaki kişilerin yüzüne kendi yüzünüzü ekleyebilirsiniz.

Uygulama, YouTube'tan kaynaklanan, görünüşte sonsuz bir video klip yayınını içeriyor. Her videoda, videoyu kendiniz yapmak için ekleyebileceğiniz özel efektler var. Spilly uygulaması, yapay sinir ağları sayesinde videolardaki nesneleri ya da kişileri arka plandan ayırabiliyor. Uygulamanın herhangi bir videoda yüzlerin, cisimlerin ve diğer nesnelerin nerede olduğunu bilmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Örneğin Golden State Warriors yıldızı Kevin Durant'ın giydiği şeyleri değiştirebilir veya sanal konfeti ve çiçeklerle Miley Cyrus videosuna duş efekti verebilirsiniz. Kliplerde istediğiniz şeyleri elde edene kadar efekt ekleme veya çıkarma yapabilirsiniz.

Kendi yüzünüzü videolara eklemenize izin veren bir özellik de var. Böylece videolardaki insanların yüzlerine yeni yüzünüzü ekleyerek klipler oluşturup yaratılışınızı bitirdikten sonra, klipleri arkadaşlarınızla veya sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Spilly'nin arkasındaki şirket, şu anda videolarını uygulamanın özet akışına yükleyebilen küçük bir yaratıcı ve etkileyici grupla çalışıyor. Bu nedenle, daha fazla içerik ekleyip mevcut videoları yenileyecekler.