Diyarbakır SPOR TOTO 2. LİG

SPOR TOTO 2. LİG

19.08.2015 - 16:36 | Son Güncellenme:

.

SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, şu ana kadar oynadığı 4 hazırlık maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.
Sakaryaspor ve Sancaktepe Belediyespor’u 3-1, Sarıyer’i de 4-2 yenen Amed SK, Menemen Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı. Şeyhmus’un golüyle öne geçen Amed SK, ikinci yarıda kalesinde beraberlik golünü gördü. İki takım futbolcuları arasında yaşanan gerginlik nedeniyle maç erken tamamlandı. 25 Temmuz’da başlayan kamp çalışmaları 24 Ağustos Pazartesi günü tamamlanacak. Yeşil-kırmızı-beyazlı takım, son hazırlık maçını bugün aynı yerde kamp yapan Bahreyn 1. Lig takımı ile yaptıktan sonra çalışmalarına son noktayı koyacak. 3 günlük iznin ardında takım Diyarbakır’da toplanarak lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. 6 Eylül’de Bucaspor’la Diyarbakır’da oynanacak ilk hafta maçı öncesinde ismi henüz netleşmeyen bir takımla sezon açılışı maçı yapılmasında gündemde olduğu belirtildi.
OLAYLAR TRANSFERLERİ ETKİLİYOR
Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nde transfer çalışmalarının ise sürdüğü ifade edildi. Bazı oyuncuların fazla para istemesi, bazılarının da son dönemlerdeki olaylardan dolayı bölgeye gelmek istememesi yüzünden transferde istenilen adımların atamayan kulüpte yöneticilerin yaşanan sıkıntıları aşmak için büyük çaba harcadığı belirtildi. Teknik heyet, en az 3 takviye daha yapılmasını istiyor.
Bu arada son dönemlerde Doğu ve Güneydoğu’da yeniden baş gösteren şiddet olayları ve çatışmalar, bölge kulüplerini transferde sıkıntıya sokuyor. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nün Kahramanmaraşspor’dan transfer ettiği Dede Çelik, yaşanan olayları gerekçe göstererek takımdan ayrıldı. Tecrübeli futbolcunun ayrılması yönetim ve teknik heyeti şok etti.