Malatya SPOR TOTO 2. LİG

SPOR TOTO 2. LİG

22.07.2014 - 14:19 | Son Güncellenme:

.

SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Malatya'da devam eden birinci etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini söyledi.
Malatya İnönü Stadı'nda gerçekleştirilen kamp çalışmaları hakkında gazetecilere bilgiler veren tecrübeli teknik adam, "Birinci etap kamp çalışmalarımız gayet verimli ve iyi geçiyor. Takımda iyi bir ortam var. Antrenman yaptığımız sahalar ciddi anlamda istediğimiz düzeyde değil. Ancak bunu mazeret olarak görmüyorum. Bizim çalışma tempomuzu etkilemiyor. Arife gününe kadar burada çalışacağız. Kalan günleri en iyi şekilde değerlendireceğiz. Futbolcularımızın çalışma hırsı ve azmi üst düzeyde. Zaten bu dönemki kampımızda fiziksel olarak futbolcuları belli bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.
"TAKIMA TAKVİYELER SÜRECEK"
Uğur, takıma takviyelerin süreceğini ifade ederek, "Genel olarak baktığımızda yeni kurulan bir takım hüviyetindeyiz. Onun için birinci etap kamp çalışmamızda uyumu da sağlamaya çalışıyoruz. Saha içindeki uyumdan tutun da, tesis içindeki birlikteliğe kadar tam bir takım olamaya çalışıyoruz. Bu süreçte kadromuza yeni katılan futbolcularla oyun anlayışımızı oluşturacağız. Takıma takviyeler sürecek. Bazı mevkilere transferlerimiz olacak. Tüm hedefimiz Malatya’ya yakışan bir takım oluşturmak. İnşallah taraftarın beklentisini karşılayacak bir takım kurarız ve herkesin beğenisini kazanır" şeklinde konuştu.