Malatya SPOR TOTO 2. LİG

SPOR TOTO 2. LİG

03.09.2014 - 09:26 | Son Güncellenme:

.

SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Koray Şanlı, "Hep birlikte bir aile olarak, bu sene Yeni Malatyaspor’u PTT 1. Lige taşımak istiyoruz" dedi.
Uzun zaman sonra lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını ifade eden Şanlı, "Lige galibiyetle başlamak bizim adımızda önemliydi. Takım olarak bunu başardığımız için mutluyuz" diye konuştu.
Koray, takım olarak geçtiğimiz Pazar günü sahalarında Ofspor ile oynadıkları karşılaşmanın ilk 20 dakikasında iyi işler yaptıklarını ifade ederek, gelecek haftalarda iyi oyunlarını 90 dakikaya yayıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini dile getirdi.
"DAHA İYİ BİR YENİ MALATYASPOR İZLETTİRECEĞİZ"
Yeni Malatyaspor’un yeni bir takım olduğuna dikkat çeken Koray Şanlı, "Bu sezon kadroya birçok yeni arkadaşımız katıldı. Yeni kurulan bir takım olduğumuzu söyleyebilirim. Özellikle hazırlık karşılaşmalarında sadece bir arada oynadık. Herkes birbirini tamamlamak istiyor. Bu zamanla çok daha iyi olacaktır" diye konuştu.
Şanlı, iyi bir ekip olduklarını ifade ederek, "Takıma yeni katılan oyuncular, kendilerini kanıtlamış ve oynadıkları takımlarda isim yapmış futbolcular. Bu noktada ilerleyen haftalarda herkes daha iyi bir Yeni Malatyaspor izleyecek" şeklinde konuştu.
Ofspor maçında kendilerini gerek saha dışı gerekse de maç boyunca destekleyen taraftarlara da teşekkür eden tecrübeli futbolcu, "Ofspor maçı öncesinde ve maç esnasında gerçekten müthiş bir atmosfer vardı. Taraftarlarımız Ofspor maçı öncesinde stada gelirken bizi çok güzel karşıladılar. Biz her zaman böyle arkamızda durmalarını istiyoruz. Hep birlikte bir aile olarak, bu sene Yeni Malatyaspor’u PTT 1. Lige taşıyalım" dedi.