Malatya SPOR TOTO 2. LİG

SPOR TOTO 2. LİG

22.01.2015 - 16:41 | Son Güncellenme:

.

SPOR TOTO 2. LİG

Hafta sonu deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Cuma günü akşam saatlerinde Konya’ya uçacak Malatya ekibinde kart cezalısı olan Koray ve Samed bu maçta forma giyemeyecek.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarıya galibiyetle başlayan Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. TFF idman sahasında saat 12.00’de bir çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda tüm oyuncular idmanda yer alırken, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Osman Fırat da idmanın bazı bölümlerinde takımla birlikte çalıştı.
Futbolcularına ısınma hareketlerinin ardından dar alanda taktiksel bir çalışma yaptıran Feyyaz Uçar’ın özellikle orta saha ve hücum arasındaki top kayıpları konusunda oyuncuları uyardığı gözlendi. Yaklaşık 2 saat süren ve ağır zeminde yapılan antrenmanın ardından futbolcuların bir hayli yorgun düştükleri dikkat çekti.
Konya deplasmanı için Cuma günü Malatya’da sabah saatlerinde son bir idman yapacak Yeni Malatyaspor, daha sonra karayolu ile Elazığ’a geçecek. Akşam 17.45 uçağıyla Ankara’ya uçacak olan sarı-kırmızılılar, oradan da karayolu ile Konya’ya giderek, konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek.
Yeni Malatyaspor, Anadolu Selçukluspor ile oynayacağı maçtan 3 gün sonra karşılaşacağı Of müsabakası için Konya’ya tam kadro gidecek. Kart cezalıları Koray ve Samed Kartal’ın da 24 kişilik Konya kafilesine dahil edileceği belirtildi.