Diyarbakır SPOR TOTO 3. LİG

SPOR TOTO 3. LİG

18.12.2014 - 14:31 | Son Güncellenme:

.

SPOR TOTO 3. LİG

Son 3 maçında 2 yenilgi ve 1 beraberlik alarak 8 puan kaybeden Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekibi Yeni Diyarbakırspor, kendi sahasında 4 günde yapacağı 2 maçı kazanarak ligin ilk yarısını 29 puanla tamamlamak istiyor.
21 Aralık Pazar günü Atatürk Stadı’nda 68 Yeni Aksarayspor’la ilk yarının son hafta maçında, 24 Aralık Çarşamba günü de Seyrantepe DİSKİSpor tesislerinde Çanakkale Dardanelspor’la erteleme maçında kozlarını paylaşacak olan yeşil-kırmızılı takım, 6 puan alarak zirve umutlarını ligin ikinci yarısına taşımak istiyor.
“YARIŞTAN KOPMAK İSTEMİYORUZ”
Genel menajer İsmet Yılmaz, 4 günde yapacakları iki maçı kazanarak 2. lige çıkma umutlarını ikinci yarıya taşımak istediklerini söyledi. Yılmaz, “Geçmişten elbette dersler çıkarmamız gerekir ve öyle yapacağız da. Ancak futbolda geçmişle yaşanılmaz. Biz önümüze bakacağız. 4 günde yapacağımız iki maçı kazanarak yeniden zirve yarışına dahil olmak istiyoruz. Bizim için zor ve önemli iki maç olacak. Öncelikle Pazar günü yapacağımız 68 Yeni Aksarayspor maçını düşünüyoruz. Bu maçı kayıpsız geçtikten sonra Dardanelspor maçına odaklanacağız. Asla umutsuz değiliz. Futbolcu kardeşlerimin kalitesine güveniyorum. Bu iki maçı da futbolcularımızın inancı ve mücadelesi sayesinde kazanacağız. Taraftarlarımızdan bu zor süreçte destek bekliyoruz. Tribünleri doldurarak verecekleri destek bizi başarıya taşıyacaktır” dedi.