Diyarbakır SPOR TOTO 3. LİG

SPOR TOTO 3. LİG

17.01.2015 - 13:18 | Son Güncellenme:

.

SPOR TOTO 3. LİG

Antalya’daki iki haftalık devre arası kamp çalışmalarını tamamlayan Yeni Diyarbakırspor, önümüzdeki hafta başlayacak olan ligin ikinci yarısını bekliyor.
2 Ocak’ta başlayan iki haftalık Antalya kampını tamamlayan Yeni Diyarbakırspor’da tüm gözler ligin ikinci yarısına çevrildi. Futbolcularına iki gün izin veren yeşil-kırmızılı takım, ikinci yarının ilk hafta maçında 25 Ocak Pazar günü saat 13.00’da Diyarbakır Atatürk Stadyumu’nda Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maç Yeni Diyarbakırspor’un cezasından dolayı seyircisiz oynanacak. Takımın, maçın hazırlıklarına Pazartesi günü başlanacağı açıklandı.
“KAMP GİDERLERİ PEŞİN ÖDENDİ”
Yeni Diyarbakırspor, takımın devre arası kamp giderlerinin başkan Feyzi İlhanlı tarafından ödendiğini açıkladı. Yeni transferlere ilişkin ödemelerin de yapıldığı vurgulanan açıklamada, “Bir yandan şampiyon olup 2. Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan kulübümüz, borçsuz mali yapısını da korumaktadır. Bugüne kadar tüm deplasman ve kamp giderlerini zamanında nakit ödeyen başkanımız ve tek finansman kaynağımız Feyzi İlhanlı, 100 bin TL tutarındaki Antalya kamp giderleri ile ara transferde transfer ettiğimiz futbolcuların ödemelerini de yapmıştır. Takımımız ligin ikinci yarısına ödeme sorunu olmadan girecektir” denildi.
“TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
Transfer çalışmalarının devam ettiği vurgulanan açıklamada, kulübün maliye ve SGK ödemeleri konusunda da sorunu olmadığı kaydedildi. Açıklamada, “Transfer çalışmalarımız devam etmekte olup, gelecek hafta içinde bu konuda önemli gelişmeler olmasını bekliyoruz. Bu gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız. Ayrıca kulübümüzün maliye ve SGK ödemeleri de yerine getirilmiş olup, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni dönemde uygulanacağını deklare ettiği mali kriterler konusunda sıkıntı bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi.