Zonguldak SPOR TOTO 3. LİG

SPOR TOTO 3. LİG

17.02.2015 - 09:30 | Son Güncellenme:

.

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Cahit Terzi, son maça kadar mücadelenin devam edeceğini belirterek “Asla umutlarımızı kaybetmedik” diye konuştu.
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, Pusula TV’de Kömürspor’u anlattı. Diğer takımların devre arasında Kömürspor’dan iki üç kat fazla para harcadığını dile getiren Cahit Terzi, “Biz çok kötü şeyler yapmadık” diye konuştu.
15 yıldır ilk kez Zonguldak Kömürspor’a 5-6 oyuncunun Zonguldaklı olduğunu hatırlatan Terzi, “Devre arasında bizden iki üç kat fazla para harcadılar. Eleştiri olacak. Ama öyle çok kötü şeyler olmuş gibi lanse etmeyi kabul etmiyorum. Biz çok kötü şeyler yapmadık. Yine biz inşallah birinci çıkmak istiyoruz. Asla umutlarımızı kaybetmedik. Son maça kadar mücadele edeceğiz. Seyircilerimizden de bu umudu bekliyoruz. Çocukların hepsini tebrik ediyorum. Gerçekten aslan gibi çocuklar. Çok iyi mücadele ediyorlar. Biz kötü şeyler yapmadık. 15 senedir ilk defa bir takımda 5-6 Zonguldak ağırlıklı oyuncular var” dedi.
BURSA NİLÜFERSPOR MAÇI
Bursa Nilüferspor ile 0-0 berabere sonuçlanan maçın ardından da değerlendirmelerde bulunan Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, ara transferler hakkında da bilgiler verdi. Emrah Bedir için sabırlı olmak gerektiğine dikkat çeken Terzi, Nilüferspor maçında Suat’ı neden oyuna sokmadığına da açıklık getirdi. Rakip takımın fazla vakit geçirdiğini söyleyen Terzi, şöyle devam etti: “Emrah Bedir 4 aydır eksiği var. Sezon başında çocuğun biraz antrenman eksiği, takımdan ayrı olması falan sıkıntılı bir süreçti. Emrah Bedir’i para ile alamazsın. En az onun maliyeti 300 bin lira. PTT 1.Lig gördüğü için sakatlıklar yaşamış. Serbest kalınca devre arasında görüştük, anlaştık. Emrah’ı hazırladık, yavaş yavaş belirli kıvama geliyor. Gerçekten gol yollarına iyi gidiyor. Bu maçta da iki tane üç tane pozisyona girdi. Biri çok net pozisyondu. Biraz sabırlı olacağız. Daha iyi olacak. Maçın son yarım saati gerçekten risk aldık. Buradan şunu da söyleyeyim Suat niye oyuna girmedi böyle bir soru var? Suat’ı en iyi tanıyan benim. Bütün taraftar Suat’ı sordu. Maçın gidişatında biz böyle bir şey beklemiyorduk. Çok kapandılar. Özellikle ikinci devre Suat’ı almaya düşündüğüm anda çok kapandılar. Çok vakit geçirdiler. Maçın hemen hemen 15-20 dakikası vakit geçirme ile geçti” dedi.
Kömürspor’un daha iyi yere geleceğini ifade eden Kömürspor Teknik Direktörü Cahit terzi, “Biz kimseyi suçlamayacağız. Çocuklar inşallah bundan sonraki maçlarda goller atacaklar. Daha çok gol atacaklar. Zonguldakspor’a katkı verecek çocuklar” şeklinde konuştu.