Teknoloji Star Trek Beyond İçin Heyecan Verici Bir Video Yayımlandı

Star Trek Beyond İçin Heyecan Verici Bir Video Yayımlandı

28.06.2016 - 15:18 | Son Güncellenme:

Beyaz perdede boy göstermesine az bir süre kalmış olan Star Trek Beyond filmi için yeni bir tanıtım video paylaşıldı. İşte detaylar…

Star Trek Beyond İçin Heyecan Verici Bir Video Yayımlandı

Yılların eskitemediği kült film serisi Star Trek, bilindiği üzere son yıllarda yeni halkaları ile beraber tekrardan gösterime girmeye başladı. Yeni bir üçleme hazırlayacağını daha önce açıklamış olan yapımcı firma, bu konuda hayranların boş beklentiye girmemelerini aksine dolu dolu yeni filmler hazırladıklarını söylemişti. Nitekim hayranlardan geçer not alan yeni filmler gişede epey güzel başarı sağlamıştı. Bunun ardından üçlemenin ikinci halkası adına kolları sıvamış olan yapımcı, şimdi ise karşımıza Star Trek Beyond adını verdiği film ile çıkmaya hazırlanıyor. Bir kez daha uzayın derinliklerinde maceraya atılacağımız filmde aksiyon dolu dakikalar bizleri bekliyor. Bunun yanında yeni bir bilginin de gün ışığına çıkmasını sağlayan yapımcı ekip, yayımladığı yeni tanıtım videosunda Rihanna tarafından seslendirilen Sledgehammer parçasını kullanıyor.

Haberin Devamı
Filme Özel Rihanna’dan Şarkı

Bizzat Star Trek Beyond filmi için stüdyoya giren ünlü R&B yıldızı Rihanna, bunun sonucunda filmin soundtrack albümünde de yer alan Sledgehammer parçasını oluşturmuş bulunmakta. Star Trek’in o heyecan verici akışına ve atmosferine ilk saniyeden ayak uyduran şarkı, açıkçası tanıtım videosuna da farklı bir renk katmayı başarmış. Bahsi geçen bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

J.J Abrams Yine İş Başında

Bu zamana kadar bilim kurgu içerikleri ile ön plana çıkmış olan J.J Abrams, yeni filmin de yapımcılarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Ancak projenin yönetmen koltuğunda Hızlı ve Öfkeli serisi ile tanıdığımız Justin Lin’in oturduğunu da belirtmeden geçmeyelim.