Teknoloji Star Trek: Beyond’tan Heyecan Verici Video

Star Trek: Beyond’tan Heyecan Verici Video

24.05.2016 - 15:48 | Son Güncellenme:

En az dünya çapında olduğu kadar ülkemizde de merakla beklenen Star Trek: Beyond için yeni bir tanıtım videosu yayımlandı…

Star Trek: Beyond’tan Heyecan Verici Video

Televizyon dünyasından sonra sinema evreninde de büyük bir beğeni toplamayı başaran Uzay Yolu macerası kaldığı yerden devam ediyor. Bu kez Star Trek: Beyond adı ile karşımıza çıkmaya hazırlanan macera, 2009 yılında vizyona giren filmin 3. halkası olarak görülebilir. Zira 2009 yılında J.J. Abrams tarafından yönetilen, ardından 2013 yılında gelen Into Darkness halkası ile beğeni toplayan seri, şimdilerde ise Beyond adını alarak tekrardan beyaz perdede karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı
Etkinliğe Özel Yeni Video

California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde yeni bir etkinlik düzenleyen yapımcı firma, Star Trek: Beyond için sahne aldı. Bu esnada filme ait yeni bir fragman da yayımlamayı ihmal etmeyen yapımcı, açıkçası bir anda nefeslerin tutulmasına yol açtı diyebiliriz. Zira yayımlanan ve heyecan uyandıran yeni tanıtım videosu 2 dakikayı aşkın bir uzunluğa sahip.

Gösterim Tarihine Az Kaldı

Yapımcılığını Paramount Pictures’ın üstlendiği Beyond filmi, daha önce Hızlı ve Öfkeli serisinin 4. 5. ve 6. halkalarını yöneten Justin Lin yönetiyor. Aynı zamanda Chris Pine, Zachary Quinto ve Zoe Saldana gibi ünlü isimler yeni filmde de karşımıza çıkacak. Heyecan vericisi aksiyon sahneleri ile beraber beyaz perdeye yanısmaya hazırlanan filmin 22 Temmuz 2016 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Film ile ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça haber etmeye devam edeceğiz, bizi takip etmeye devam edin.