Teknoloji Star Wars Parkı Detayları Belli Oldu

Star Wars Parkı Detayları Belli Oldu

12.07.2016 - 15:33 | Son Güncellenme:

Disney bu yıl daha önce düzenlediği Disney Meetings etkinliğinde Star Wars temalı eğlence parkları yapacağını açıklamıştı.

Star Wars Parkı Detayları Belli Oldu

Disney Parks Blog’unda yayınlanan açıklamaya göre Disneyland’da yer alacak olan Frontierland’ın nasıl olabileceğine dair sanat çalışmaları yayınlandı. Parkta seriye dair eşyaların satıldığı marketler ve binalar yer alacak. Ağaçların altında yer alacak olan dinlenme alanlarında Millenium Falcon etkinlikleri yer alacak.

Haberin Devamı
Biraz Farklı Olabilir

Eğer daha önce bir Disneyland’a gittiyseniz oranın dev bir dağ tarafından çevrilen parkların veya Millenium Falcon ile yolculukların yapılmadığını görebilirsiniz. Disney’in Star Wars parkı daha önceki parklardan farklı olarak sıkıcı bir cadde şeklinde olmayacak. Filmde yer alan gezegenlerin topografisine benzer bir topografi oluşturulacak ve Güney Kaliforniya’da dev bir park yapılacak. Coğrafik katmanlar katılımcıların gerçekten de uzak, çok uzak bir evrende hissetmesini sağlayacak. Bu illüzyonu satmak için yapılan genişleme çok başarılı olabilir. Çünkü Disney tarafından yapılan açıklamaya göre hiçbir yerde Disneyland satış noktası, Disneyland temizlikçisi ve Disneyland ögeleri olmayacak. Her şey tamamen Yıldız Savaşları evrenine ait olacak ve herhangi bir bara gidip orada Bantha sütü içebileceksiniz ya da bu evrene ait başka herhangi bir şeyi satın alabileceksiniz.

Haberin Devamı

Şu anda bu park için herhangi bir isim ya da herhangi bir açılış günü belirlenmiş değil. Florida’da yer alan Disney World Resorts ve Disneyland bu temaları genişleme alanlarını içerecek. Her yıl yeni bir filmin çıkacağı kesin. Bunların ne zaman çıkacağı da az çok tahmin edilebiliyor. Parkın açılış tarihi bu tarihlere denk getirilebilir.