Teknoloji Steam Controller’dan Dev Başarı

Steam Controller’dan Dev Başarı

03.06.2016 - 17:07 | Son Güncellenme:

Valve tarafından geliştirilen ve PC kullanıcıları ile buluşan Steam Controller, milyonlarca adet satmayı başararak firmanın yüzünü güldürdü…

Steam Controller’dan Dev Başarı

PC oyunculuğunun kalesi olarak görülen Steam, bilindiği üzere birçok oyunun dijital bir şekilde satın alınmasını mümkün kılıyor. Oldukça uygun fiyatlar karşılığında görücüye çıkan yapımlar, bu şekilde satın alınarak rahat bir şekilde oynama imkanı sunmakta. Nitekim bu sayede büyük bir kitlenin dikkatini çekmiş olan Steam, şimdilerde dünya çapında rekor kıran bir kullanıcı kitlesine sahip. Durum böyle olunca birçok oyun geliştiricisi yapıtlarını servis üzerinde yayımlamaktan çekinmiyor. Valve tarafından hayata geçirilen servis, en son ise Steam Controller adındaki gamepad ürünleri ile dikkat çekmişti. Nitekim açıklanan satış bilgilerine göre ürün, bir hayli geniş çaplı bir satış elde etmiş bulunmakta.

Haberin Devamı
Yarım Milyon Adet Satış Söz Konusu

2015 yılının sonlarında satışa sunulmuş olan Steam Controller, o günden içinde bulunduğumuz şu günlere kadar toplamda tam 500.000 adet satmayı başardı. Resmi Blog üzerinden yapılan açıklama ile birlikte kesinleşen bu bilgi, Valve’nin ne denli büyük bir başarıya imza attığını da kanıtlar niteliğe sahip.

Yeni Bir İndirim Var

Oyun dünyasının bir başka önemli satıcılarından biri olan GameStop, kendi mağazaları üzerinden yeni Controller ürününü oldukça uygun bir fiyattan satışa sunmakta. Normalde 50 dolar etiket fiyatına sahip olan cihazı GameStop üzerinden 35 dolar karşılığında satın almak mümkün. Tabi bu kampanyanın 7 Haziran 2016 tarihinde sona ereceğini de hatırlatalım.