Oyun Steam hesabınızın toplam değeri ne kadar?

Steam hesabınızın toplam değeri ne kadar?

19.06.2018 - 10:43 | Son Güncellenme:

Steam hesabınızın değerinin ne kadar olduğunu hiç merak ettiniz mi? Steam'e gelen yenilikle bu zamana kadar sistemde ne kadar para harcadığınızı görebileceksiniz.

Steam hesabınızın toplam değeri ne kadar

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Oyuncular bundan böyle Steam'e ne kadar para harcadığını görebilecek. Venture Beat tarafından tespit edilen resmi Steam aracı, mağazada harcadığınız her bir kuruşu topluyor ve USD cinsinden toplamı görüntülüyor. Steam Calculator gibi benzer araçlar da var, ancak bu araç sadece hesabınızın değerini hesaplıyor ve size ne kadar kaç harcadığınızı söylüyor.

Steam aracının ayrıca başka bir önemli özelliği daha var. Kullandığınız kodları içermiyor. Yani bir kod aldıysanız veya üçüncü tarafça satın aldıysa, bu fiyata eklenmiyor.

Öncelikle yapmanız gereken buraya tıklamak ve Steam hesabınıza giriş yapmak. "Account Data" ibaresinin altında "TotalSpend" yazan kısım hem cüzdan kullanarak, hem de kredi/banka kartıyla bu güne dek ne kadar ödeme yaptığınızı gösteriyor.

Haberin Devamı

Steam Calculator için Steam hesabınıza giderek gizlilik ayarlarınızı değiştirmeniz gerek. Herkese Açık bilgiler olmazsa Steam Calculator çalışmıyor.