Oyun Steam yaz indirimlerinin tarihi sızdırıldı! Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?

Steam yaz indirimlerinin tarihi sızdırıldı! Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?

09.05.2018 - 18:44 | Son Güncellenme:

Steam'in merakla beklenen ve yüzlerce oyunun indirime girdiği yaz indirimlerini tarihi sızdırıldı. Steam'in 2018 yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Birkaç hafta boyunca devam edecek indirim döneminde ön plana çıkan oyunlar hangisi?

Steam yaz indirimlerinin tarihi sızdırıldı Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak

Steam'in bir sonraki büyük satış için yaz indirimlerinin başlangıç ??tarihi internete sızdı Oyuncuların merakla beklediği Steam yaz indirimleriyle birlikte binlerce oyun indirimli fiyattan satın alınabilecek. Eski oyunkların yanında piyasaya yeni çıkan oyunlarda da çok ciddi boyutlarda indirimler bekleniyor. Hatta indirim döneminde kampanya dahilinde yeni çıkan oyunlarda yüzde 10 ila 35 indirim uygulanıyor.

Haberin Devamı

Valve hiçbir zaman çeşitli Steam satışlarının tarihlerini resmi olarak açıklamadı. Ancak Steam Database adlı Twitter hesabı üzerinden yaz indirimlerinin 21 Haziran itibariyle başlayacağını iddia edildi. Bitiş tarihi ve hangi oyunların indirime gireceği açıklanmadı.

Steam'in 2017 Yaz indirimi, 22 Haziran - 5 Temmuz arasında yapıldı. Yani 13 gün sürdü. Bu da muhtemelen bu yılki etkinliğin 4 Temmuz'da sona ereceğini gösteriyor. Bilgiler doğrulanmamış olsa da, Steam satışları tam olarak sır değil.

Summer Sale, Steam'in en büyüklerinden biri. Bu nedenle ucuz oyun fiyatlarından doyasıya yararlanabilirsiniz.