Gaziantep STEFANOS DEDAS: “OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM”

STEFANOS DEDAS: “OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM”

19.05.2016 - 22:10 | Son Güncellenme:

.

STEFANOS DEDAS: “OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM”

Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Royal Halı Gaziantep, Anadolu Efes’e 73-64 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Royal Halı Gaziantep Başkantrenörü Stefanos Dedas çok başarılı bir sezon geçirdiklerini söyleyerek, "Oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi.
Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında kendi sahasında Anadolu Efesi ağırlayan Royal Halı Gaziantep sahasında 73-64 mağlup oldu. Seride elenen Royal Halı Gaziantep’in başantrenörü Stafanos Dedas, alınan mağlubiyete rağmen çok başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirtti. Dedas, “Takımımı ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Play-off’a katılma başarısını gösterdiğimizde ben Anadolu Efes’i yenip bir üst tura çıkacağımızı düşünüyordum” dedi.
Çok iyi iki maç oynadıklarını vurgulayan Stefanos Dedas, “İki maçı da kazanabilirdik. Ama başaramadık. Bence Anadolu Efes büyük bir kulüp. Böyle büyük bir kulübün spesifik bir isim vermek istemiyorum ama bençlerindeki bazı isimler birinci ve ikinci maçta maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Bu da bizlere ne kadar saygı gösterdiklerinin kanıtıdır. Yani yeni bir oluşum içerisindeler. Onlarda kulübün içerisinde kalmak isteyecekler. Onun için her şey yapmaya çalıştılar. Öncelikle oyuncularımla gurur duyduğumu söylemem gerekiyor. Taraftarlara da çok teşekkür ediyorum bence bu yıl geçen yıla göre bilet sayımızda arttı herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu