Teknoloji Steve Jobs ile ünlenen o saat tekrardan satışa çıkıyor

Steve Jobs ile ünlenen o saat tekrardan satışa çıkıyor

27.02.2017 - 13:40 | Son Güncellenme:

Steve Jobs ile ünlenen Seiko'nun şık ama bir o kadar basit bir tasarıma sahip Chariot adlı saati, sınırlı sayıda olmak üzere tekrarda satışa sunulacak. İşte Seiko Chariot'ın fiyatı...

Steve Jobs ile ünlenen o saat tekrardan satışa çıkıyor

Apple‘ın kurucusu Steve Jobs’un, 1984 yılında Time dergisinin kapağını süsleyen, Norman Seeff tarafından çekilmiş portre fotoğrafındaki Seiko Chariot tekrar satışa çıkıyor. 33 mm siyah kasa ve kayışa sahip saatin kadran rengi ise beyaz. Steve Jobs, iç tasarım da oldukça sade olan bu saatle Apple’ın en kritik dönemlerinde fotoğraf çekilmişti ve bu kare Jobs’un simgesel fotoğraflarından biri olmuştu. Fotoğrafta Steve Jobs, yerde oturmuş ve kucağında da Macintosh’u tutarken görülüyor.

Haberin Devamı

Steve Jobs ile ünlenen o saat tekrardan satışa çıkıyor

Steve Jobs’un sahip olduğu kol saati Şubat 2016’da, 42 bin 500 dolar karşılığında satılmıştı. Seiko, 33 ve 37.5 mm olmak üze iki farklı boyutta saati satışa çıkarıyor. Beyaz kadranlı versiyondan 1982, siyah renkli olandan ise 300 adet satılacak. Sadece Japonya'da satılacak bu saatlerin fiyatının ise 180 dolar olacağı belirtiliyor.

Seiko Chariot, 10 Mart'tan itibaren Japonya’da satışa sunulacak.