Stil Stil sahibi kadınların 7 ortak özelliği

Stil sahibi kadınların 7 ortak özelliği

24.05.2016 - 14:35 | Son Güncellenme:

Bilinen bir gerçek var ki, kredi kartı olan herkes moda ikonu gibi giyinebilir ama stil sahibi olmak için bundan daha fazlası gerekir!

Stil sahibi kadınların 7 ortak özelliği

1. Sosyal medyadan gördüğü her şeyi birebir kopyalamaz!
Son yıllarda, sokak stilini yansıtan fotoğraflar her yerde. Ki biz de günümüzün çoğunu instagram, Pinterest ve bloglarda geçiriyoruz. Buralardan sezonluk ilham aldığımız doğru ama stil gibi kalıcı bir duruş sezonluk esinlenmelerle elde edilmez. Bunun için de yapılması gereken bir başkasının kopyası olmak yerine, ilhamlarınızı kişiliğinizle birleştirmeniz.

Haberin Devamı


2. Hiçbir mağazadan korkmazlar ve hemen hemen hepsinden iyi bir parça bulabilirler!
Stil sahibi bir kadın herhangi bir mağazaya girer ve oradan bir parça kapar.Bu mağaza her ne kadar sade, çılgın ya da salaş görünse de o kendi tarzını mutlaka harmanlayacak bir giysi bulacaktır.


3. Kendi beğenilerine göre giyinmeyi bilirler!
Hepimizin ilk bakışta beğenmediği ama üstüne giyince kendini çok iyi hissettiği ve gözleri üstüne topladığı kıyafetler olmuştur. Mesele, o parçanın nasıl olduğu değil, nasıl kombinlendiği. Hatta küpe gibi küçük aksesuarla bile stilinizi kuvvetlendirebilirsiniz.


4. Daha az "tamamlanmış" görünürler!
Stil sahini kadınlar birazçık fazla "cool" bir görünüşe sahiptirler. Herkes saçlarını plaj dalgalarıyla savururken bob bir kesim yaptırmak ya da herkesin topuklularıyla bulunduğu bir etkinlikte sneakerlarıyla tarzınızı ortaya koymaktan korkmayın.

Haberin Devamı


5. Etiketlerin onları daha havalı yapmadıklarını bilirler.
Klişe ama stil ve özgüven sahibi kadınlar, iyi görünmek tek bir parçaya servet yatırmak zorunda hissetmezler. Bu kişiler bir kot bir tişörtle, ve evet belki harika bir saç kesimiyle, müthiş bir görünüşe sahip olabilirler.


6. Modanın kölesi olmazlar!
Bazı stil sahibi kadınlar modayla eğlenrek trendlerin kurbanı olmazlar.Eğer ki bir trend içinize sinmiyorsa, herkes öyle yapıyor olsa da, kendinizi zorlamayın. Bu kadar basit.


7. Stil sahibi görünmek için giyinmezler.
En sonuncusu ama belki de en önemlisi, stil sahibi her kadın sadece kendileri için giyinirler, yaşam tarzlarını yansıtacak parçalar seçer ve üzerlerinde iyi duranı bilirler.


Pembenar özel

Yazarlar