Hande Yener kırmızı bikinisiyle teknede poz verdi
Hande Yener kırmızı bikinisiyle teknede poz verdi Sahne performanslarıyla ve kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Hande Yener tekne tatilinden kırmızı bikinisiyle güneşlenirken videosunu paylaştı. 49 yaşındaki ünlü şarkıcının fit hali, sosyal medyada gündem oldu.
29.08.2022 Magazin
Bergüzar Korel kızıyla ilgili yapılan yoruma isyan etti: Laf söylemek hiç birimize düşmez!
Bergüzar Korel kızıyla ilgili yapılan yoruma isyan etti: Laf söylemek hiç birimize düşmez! 12 yıl önce evlenen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çift, bu mutlu evliliklerini üç de çocukla taçlandırdı. Paylaşımlarında sık sık çocuklarına da yer veren Korel, beş aylık bebeği Leyla'ya yapılan yoruma sinirlendi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Korel, "Bu kadar hadsizleşmeyin" dedi.
6.05.2022 Magazin
Instagram hikaye görüntüleyenler neden çıkmıyor? Instagram hikaye sorunu nasıl geçer?
Instagram hikaye görüntüleyenler neden çıkmıyor? Instagram hikaye sorunu nasıl geçer? Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram ile ilgili meraklı araştırmalar gündeme geldi. Dönem dönem yeni güncelleme yapan Instagram bu kez kullanıcılarını Instagram hikaye görüntüleme seçeneğinde meraklandırdı. Instagram kullanıcıları, Instagram hikaye (story) görüntüleme sorunu nedir, nasıl çözülür? Instagram story (hikaye) görüntüleme sayısı neden görünmüyor? sorularını araştırıyor. Peki Instagram hikaye bölümüne yeni güncelleme mi geliyor?
6.01.2022 Gündem
Instagram'da Etiketleme Nasıl Yapılır? Instagram Post Ve Story'de Etiketlemek
Instagram'da Etiketleme Nasıl Yapılır? Instagram Post Ve Story'de Etiketlemek Instagram platformunda kullanıcıların kullanabileceği farklı özellikler vardır. Instagram kullanıcıları herhangi bir kişiyi nasıl etiketleyeceğini bilmediğinden, internet üzerinde araştırma yapabiliyor. Instagram üzerinde post ve story etiketlemesinin nasıl yapılacağı oldukça araştırılan bir bilgidir. Instagram'da etiketleme nasıl yapılır? Instagram post ve story'de etiketlemek konularıyla ilgili sizlere etiketleme hakkında bilgiler derledik.
29.04.2021 Sosyalmedya
Twitter'da flaş değişiklik! Artık hikaye...
Twitter'da flaş değişiklik! Artık hikaye... Twitter'da kullanıma sunulan hikaye özelliği oldukça ilgi çekti. Twitter hikaye özelliği fenomenler tarafından kullanılınca da dikkatleri üzerine çekti. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Twitter yeni özelliğini kullanıma açtı. İnstagram Facebook ve Whatsapp'taki hikaye özelliği gibi Twitter'da da hikaye özelliği kullanıcıların anlık paylaşımını sağlayacak.
20.11.2020 Teknoloji
Mehmet Akif Alakurt'un yaptıkları tam anlamıyla 'maraz'lık...
Mehmet Akif Alakurt'un yaptıkları tam anlamıyla 'maraz'lık... 'Adanalı' dizisiyle bir döneme damga vuran Mehmet Akif Alakurt, gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Fakat aralıklarla gündem olmayı başaran ünlü oyuncu bu sefer de yaptığı hareketle herkesi şoke etti…
21.04.2020 Ünlüler
Instagram hikâyelerinde sonsuz konser videosu izlemek zorunda mıyız?
Instagram hikâyelerinde sonsuz konser videosu izlemek zorunda mıyız? Sosyal medyanın hayatımıza lambur lumbur girmesi sonucu alışkanlıklarımız da değişti. Eskiden yediğimiz içtiğimiz bizim olurken artık başkalarıyla da paylaşma ihtiyacı duyuyoruz. Yediğimiz, içtiğimiz, sevdiğimiz her şeyi paylaşıyoruz. Son zamanlarda buna bir de konserler eklendi. Peki, buna gerçekten ihtiyacımız var mı?
9.05.2021 Trend
Instagram'da hikayelerinize bakan kişiler neye göre sıralanıyor?
Instagram'da hikayelerinize bakan kişiler neye göre sıralanıyor? Instagram kullanan herkesin merak ettiği sorulardan bir tanesi Hikayeler'e bakan kişilerin neye göre sıralandığı. Peki o liste neye göre sıralanıyor?
26.04.2019 Sosyalmedya
Instagram'da büyük hata! Hikâyeler...
Instagram'da büyük hata! Hikâyeler... Instagram'ın Hikâyeler özelliğinde büyük bir hata meydana geldi.
12.04.2019 Sosyalmedya
Bahar candan tuvaletten video paylaştı
Bahar candan tuvaletten video paylaştı İşte Benim Stilim programında ismini duyuran Bahar candan sosyal medya hesabından bu videoyu yayınladı.
11.09.2019 Magazin
Instagram hikâyelerinde yeni dönem
Instagram hikâyelerinde yeni dönem Instagram'daki Hikayeler özelliği kısa paylaşımlar yapılması için tasarlandı.
9.10.2018 Sosyalmedya

Benzer Haber Etiketleri