Makyaj Strivectin-SD'den hassas ciltlere özel bakım kremi

Strivectin-SD'den hassas ciltlere özel bakım kremi

29.03.2011 - 14:20 | Son Güncellenme:

Hassas ciltlere özel olarak, kırışıkları ve çatlakları elimine etmek için üretilen onarıcı anti-age bakım kremi StriVectin-SD™ Hassas Ciltler, cildin genç görünmesini, yatışmasını ve tüm dış etkilere karşı korunmasını sağlıyor.

Strivectin-SDden hassas ciltlere özel bakım kremi

Strivectin-SD™ Hassas Ciltler Kırışık Önleyici ve Çatlak Onarıcı Bakım Kremi

Haberin Devamı

Kırışıklıklar ve çatlakların görünümünü azaltan, cildin koruyucu bariyerini güçlendirerek hassasiyeti iyileştirmeye yardım eden ve renk eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olan StriVectin-SD™ Hassas Ciltler, cildin tonunu ve elastikiyetini düzenler ve ayrıca cilde çok aşamalı ve yoğun nem desteği sağlar.

Sadece Sephora’da bulabileceğiniz, her yaşa hitap eden StriVectin-SD™ Hassas Ciltler ile düzenli kullanımda 2. haftada doğal kolajen sentezi artar, cilt yüzeyi düzgünleşir, 4. haftada hücre üretimi hızla artar, renk eşitsizlikleri dengelenir, 8. haftada cildin elastikiyeti artar, çizgiler ve kırışıklıkların görünümü düzenlenir.

İçeriğinde bulunan Niacin ile hücrelerin DNA’sını yenilemesine yardımcı olur ve cilt bariyerini düzenler, peptidlerin gücü ile ciltteki kolajenlerin kalitesini arttırır, seramidler, lipidler ve diğer içerikler hassasiyeti tedavi ederek cildin iyileşme sürecini hızlandırır.

Haberin Devamı

Paraben, boya ve kimyasal madde içermeyen, kokusuz ve yağsız StriVectin-SD™ Hassas Ciltler, komedojenik değildir ve alerjik ve dermatolojik olarak test edilmiştir.

Fiyatı: 150ml 325 TL / 60ml 190 TL

Yazarlar