Cadde Stüdyodan çıktı, mutfağa girdi

Stüdyodan çıktı, mutfağa girdi

04.12.2017 - 15:46 | Son Güncellenme:

Koray Yılmaz, ilk single çalışması 'Dilimin Ucunda Sen' ile müzik sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Albümünün PR çalışması için farklı bir yöntem seçen Yılmaz, medyadaki dostlarına elleriyle kurabiye yaptı.

Stüdyodan çıktı, mutfağa girdi

İş hayatında başarılı bir kariyere sahip olan Koray Yılmaz, 15 yıl aradan sonra içine gömdüğü müzik aşkını yeniden ortaya çıkardı. 'Dilimin Ucunda Sen' adını verdiği maxi single ile müzik dünyasına ‘merhaba’ dedi.

Haberin Devamı

HEM KULAKTA HEM DE DAMAKTA İZ BIRAKTI

Albümünün PR çalışmasında sadece sesini değil, el emeğini de konuşturan Yılmaz, şarkılarını yaptığı birbirinden güzel kurabiyelerle tanıttı. Mutfağa geçip medyadaki dostlarına nefis kurabiyeler hazırlayan Yılmaz, “Şarkılarımda olduğu gibi kurabiyelerim de damakta hoş bir tat bıraksın istedim” dedi.

Albümdeki 3 şarkının söz ve müziği Koray Yılmaz, düzenlemesi ise son dönemin dikkat çeken aranjörlerinden Ferdi Karameşe imzası taşıyor. 'Dilimin Ucunda Sen'in klibi Şahin Yiğit yönetmenliğinde Kadıköy’deki bir kitap evinde çekildi. Hikâyesi ve görsel zenginliğiyle beğeni toplayan klip, aşk filmlerini aratmadı. Yaklaşık 25 kişilik ekiple, 2 günde çekimleri tamamlanan klipte, Yılmaz’a Ukraynalı manken Anna eşlik etti.

Stüdyodan çıktı, mutfağa girdi