Ege Şubelerin devamı gelecek

Şubelerin devamı gelecek

04.11.2017 - 03:09 | Son Güncellenme:

Tire’de 650 dönüm arazide 4 bin büyükbaş, 2 bin 500 küçükbaş hayvan yetiştirdiklerini belirten Hanif Pehlivanoğlu, “Müşterilerimize çiftliğimizde yetiştirdiğimiz sağlıklı hayvanlarımızın etini sunuyoruz” dedi

Şubelerin devamı gelecek

Bir aile şirketi olarak 1980 yılında faaliyete geçen Pehlivanoğlu Marketçilik, kısa sürede Ege Bölgesi’nde yerel marketler zincirinde lider konuma geldi ve sektörde öncü oldu. Pehlivanoğlu Marketçiliği, ‘Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik’ olarak yeniden yorumladıklarını belirten başarılı işadamı Hanif Pehlivanoğlu, Milliyet Ege’ye konuştu.
Pehlivanoğlu Marketçiliğin üçe ayrılmasından sonra, kendi adı ile 70. şubesini açtığını söyleyen Hanif Pehlivanoğlu, 40 yıldır sektörün içinde olduğunu, marketçiliği farklı bir boyuta getirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Gold mağazalar

Hanif Pehlivanoğlu şöyle devam etti: “Hem marketçi hem de üreticiyim. Üretirken de insanlara kaliteli mal sunmanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyorum. Mağazalarımızın altyapılarını geliştirmek için büyük teknik yatırımlar yaptık. Bu konudaki çalışmalarımız halen devam ediyor. Pehlivanoğlu renklerine kardeş renkler ekleyip siyah konsept ve gold mağazalar açtık.” En son Bostanlı’da açtığımız Gold mağazanın vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü belirten Pehlivanoğlu, “Yeni projelerimiz yolda. Gold mağazalarımıza çok talep var ama seçici olmak zorundayız” dedi.

Bin 250 kişiye istihdam

Tüm iş kollarında toplam bin 250 kişiye istihdam sağladıklarını kaydeden Hanif Pehlivanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Sektördeki durağanlığı nasıl aşarız diye düşünürken, kampanya yapmaya karar verdik. Vatandaşlarımız normalde mağazalarımızdan 30 liralık alışveriş yapıyordu. Biz bu rakamı 50 liraya çıkardık. Yani, 50 liralık alışveriş yapan herkes kampanyamıza katılabilir. Amacımız, hediyelerimizle halkımıza hizmet etmek, ihtiyaçlarını karşılamak. 1 Kasım 2017’de başlayan kampanyamız, 31 Ocak 2018’de sona erecek. 13 Şubat 2018’de de noter huzurunda yapılacak çekilişten sonra kazanan talihliler, 14 Şubat 2018 ‘sevgililer günü’nde halkımıza duyurulacak.”

Haberin Devamı

Çiftliklerle, her zaman en iyi ürün

Hedeflerinin her zaman en iyisi olduğunun altını çizen Pehlivanoğlu, müşterilerine kaliteli ürün üretebilmek için yoğun çaba gösterdiklerini belirtti, “Tire’de 650 dönüm alanda dört bin büyükbaş ve iki bin 500 küçükbaş kapasitesi olan besi çiftliğimiz var. Et reyonlarımızda kendi etlerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Etin dışında Pehlivanoğlu marka sucuk, sosis, salam ve döner üretiyoruz. Meytin markası ile zeytinyağı üretimine başladık. Belevi’de bin dönüm alanda 25 bin zeytin ağacımız var” dedi.

Enerji de var

Tire’de ayrıca iki bin küçükbaş hayvanları olduğunu söyleyen Pehlivanoğlu, “Beş bin gezen tavuk besliyoruz. Bize güvenen ve değer veren müşterilerimize daha kaliteli hizmet etmek tek düşüncemiz. Ayrıca BP ve Shell’e dokuz akaryakıt istasyonumuz bulunuyor. Amasya’da da hidroelektrik santraliyle enerji üretiyoruz” diye konuştu.