Tekirdağ SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ VEZNELERİ HAFTA SONU DA ÇALIŞACAK

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ VEZNELERİ HAFTA SONU DA ÇALIŞACAK

27.11.2015 - 17:01 | Son Güncellenme:

.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ VEZNELERİ HAFTA SONU DA ÇALIŞACAK

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi vezneleri, 2015 Yılı Emlak ve Çevre Vergisi 2. taksit ödemeleri dolayısıyla hafta sonu da hizmet verecek.
2015 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecek olmasından dolayı yaşanacak yoğunlukların önüne geçmek isteyen Süleymanpaşa Belediyesi, mükelleflerin mağdur olmaması için hafta sonu tahsilat veznelerinin açık tutulmasına karar verdi.
30 Kasım 2015 tarihinden sonra ödenecek Emlak Vergileri ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergileri’ne uygulanacak gecikme faizinin vatandaşları mağdur etmemesi için yapılan çalışmada Süleymanpaşa Belediyesi veznesi ve emlak tahakkuk servisi 28 – 29 Kasım cumartesi ve pazar günleri açık olacak.
30 Kasım 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksiti nakit ödemenin yanı sıra kredi kartı ile de yapılabilirken Süleymanpaşa Belediyesi internet sitesi www.suleymanpasa.bel.tr’den ve Süleymanpaşa Belediyesi’ne bankalar aracılığı ile de yapılabilecek.