Tekirdağ Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Çocukların Gelişimlerine Katkı Sağlıyor

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Çocukların Gelişimlerine Katkı Sağlıyor

14.02.2018 - 15:36 | Son Güncellenme:

.

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Çocukların Gelişimlerine Katkı Sağlıyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin ilçedeki çocuklar için yaptırdığı Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, binlerce üyesi ile her geçen gün çocuklar için etkinliklerini arttırarak hizmet vermeye devam ediyor.
Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Tekirdağ Hürriyet Mahallesindeki yeni yerine taşınarak tamamen çocuklar için özel eğlence alanı oluşan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, bünyesine kattığı Akıl Zeka Oyunları ile çocuklara hem eğlenceli anlar yaşatırken hem de zeka gelişimlerine katkı sağlıyor. Hafta sonu bireysel katılımlarla etkinlikler gerçekleştiren Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, hafta içi de sınıfların katılımıyla öğrencilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Akıl Zeka Oyunları kapsamında ilk olarak Ferhadanlı İlkokulu öğrencilerini misafir eden Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, ana sınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerinin ardından 3 ve 4. sınıf öğrencilerini de akıl ve zeka oyunları ile tanıştırdı. Hızlı Bardaklar oyunu ile eğlenceli anlar yaşayan Ferhadanlı İlkokulu öğrencilerinin coşkusu Tik Tak Boom ile zirveye çıkarken oyun parkında yaşanan keyifli anlarla unutulmaz bir güne döndü. Yaklaşık 3 saat boyunca Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nde vakit geçiren öğrenciler ziyaretten dolayı büyük mutluluk yaşadı. Ziyaret sonunda Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından öğrencilere Mutlugiller yapbozu ve Mutlugiller’in son sayısının hediye edilmesi çocukların yüzlerini ayrıca güldürdü" denildi.
Öte yandan 37 Akıl ve Zeka oyunu ile bölgedeki en geniş seçeneği ücretsiz olarak çocuklara sunan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinliklere sınıf olarak katılmak için kulübe üye olunup 0850 450 59 59 numaralı Süleymanpaşa Çağrı Merkezi’nden randevu alarak katılabilecekleri belirtildi.