Tekirdağ Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Yarıyıl Tatil Şenliği İle Çocukların Yüzünü Güldürdü

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Yarıyıl Tatil Şenliği İle Çocukların Yüzünü Güldürdü

02.02.2018 - 16:57 | Son Güncellenme:

.

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Yarıyıl Tatil Şenliği İle Çocukların Yüzünü Güldürdü

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan ve binlerce üyesi bulunan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü yeni yerinin açılışını yarıyıl tatil şenliği etkinliği ile gerçekleştirdi.
Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün Hürriyet Mahallesi Tepebaşı Caddesindeki yeni adresinde gerçekleştirilen ve 4 gün sürecek yarıyıl şenliğinin ilk konukları Sevgi Evi çocukları ve Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri oldu.
Kukla tiyatrosundan skeçlere, origami, tuval boyama, yüz boyama atölyelerinden 1001 surat, tahta oyuncak, kitap ayracı yapımı etkinliklerine, palyaçolardan sosis balonlara kadar çok sayıda eğlenceli etkinliğin çocuklarla buluştuğu şenlikte yüzlerce çocuğun yüzü Süleymanpaşa Belediyesi ile güldü.
Süleymanpaşa Çocuk Kulübü yeni yerinin açılışı ve yarıyıl tatil şenliğine Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katılarak çocuklarla bir araya geldi.

“Etkinlik 4 gün boyunca siz değerli çocuklarımız için devam edecek”
Çocukların oyunlarına katılarak birlikte oldukça keyifli anlar yaşayan Başkan Eşkinat, “Hem Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün açılışı hem de yarıyıl şenliği etkinliğini bir arada gerçekleştiriyoruz. 7 yaşından büyük çocuklara yönelik düzenlenen bu etkinlik 4 gün boyunca siz değerli çocuklarımız için devam edecek” dedi

“Çocuk kulübü yeni yerinde”
Başkan Eşkinat Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün yeni yerinde çocuklara yönelik daha çok etkinlik gerçekleştireceğinin müjdesini verirken, “Çocuk Kulübümüzün yerini geleceğimiz olan siz değerli çocuklarımız için daha çok etkinlik yapılabilmesi ve daha çok sizlerle buluşmak için değiştirdik. Artık günün her anında çocuk kulübü sizlere hizmet edebilecek” diye konuştu.
Cuma, Cumartesi ve Pazar günü de devam edecek etkinlik için 0850 450 59 59 nolu çağrı merkezinden kayıt işlemi yapılabilirken aynı zamanda davetiyeler ücretsiz olarak Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nden temin edilebilecek.