Cadde Sunal'a nostaljik anma

Sunal'a nostaljik anma

07.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

16 yıl önce hayatını kaybeden Kemal Sunal’ın 72’nci doğum günü, dün Kadıköy’de 1982 ve 1984 model eski otomobillerinin de sergilendiği bir törenle anıldı

Sunala nostaljik anma

Türk sinemasının efsane isimlerinden Kemal Sunal’ın 72’nci doğum günü, ailesi ve sanatçı dostlarının katılımıyla 1982 ve 1984 model eski otomobillerinin de sergilendiği bir törenle anıldı. Kadıköy’de İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin düzenlediği etkinlikte sanatçının rol aldığı ‘Mavi Boncuk’ filminde kullandığı 1937 model otomobil de filmin afiş ve görselleriyle görücüye çıkarak, nostaljik anlar yaşandı. Sanatçının aramızdan ayrılışının 16’ncı yılının da yâd edildiği törende, Sunal’ın ‘Şabaniye’ ve ‘Hababam Sınıfı’ filmlerinde kullandığı kostümleri de sergilendi. Eşi Gül ve kızı Ezo Sunal’ın ev sahipliği yaptığı etkinliğe Emel Sayın, Perran Kutman, İlyas Salman, Bahar Öztan ve Koral Sarıtaş gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

‘Otomobilleri almak istemem’

Eşinin eski otomobillerinin önünde poz veren Gül Sunal “Otomobilleri tekrar almayı istemem. Bana aldığı otomobile hala biniyorum ama bunlar ağır geldi bana” dedi. Sayın ise, “Heyecanlıydım ama buraya gelince çok etkilendim. 1974 yılına döndüm” diye konuştu.