Cadde Sungurlar 16. bölümde ekrana kilitledi !

Sungurlar 16. bölümde ekrana kilitledi !

06.02.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

Samanyolu Tv'de yayınlanan Sungurlar bu hafta da heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Sungurlar Timi görev için kendilerini ateş attı. Aksiyonun hız kesmediği Sungurlar 16. son bölüm ve detaylar haberimizde...

Sungurlar 16. bölümde ekrana kilitledi

Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yepyeni bölümüyle ekrana taşımaya devam etti. Serdar Komutan'ın Riskli Oyunu Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, Cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 16. bölümüyle izleyiciyle buluştu ve herkesi ekrana kilitledi.

Haberin Devamı

İşte son bölümden ayrıntılar..

Şivan ve adamlarının düzenlediği saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Serdar Komutan için asıl tehlike Şahmaran’ın yeni tuzağı olur. Bu sırada Maya, mahkemede Şahmaran’la ilgili bilgiler verir. Örgütün elinden kaçmaya çalışan Naza ise Serdar’ı bulur.

Ancak onu takip eden keskin nişancı Serdar’ı hedef alır ve tam onu vuracakken Naza, Serdar’ın önüne atlar. Acilen hastaneye kaldırılan Naza’yla ilgili kötü haberi Doktor verir ve Sungurlar adeta yıkılır. Öfkeyle dolan Serdar, Naza’nın intikamını almak için harekete geçerken bu kez Meryem’in deşifre olduğunu ve öldürüleceğini öğrenir.

SUNGURLAR 16. BÖLÜM