Cadde Sungurlar 18. bölümde çatışma şiddetlendi-izle

Sungurlar 18. bölümde çatışma şiddetlendi-izle

20.02.2015 - 16:39 | Son Güncellenme:

Bu akşam ekrana gelen Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar bu hafta 18. bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Serdar'ın durumu nasıl? Sungurlar son bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Sungurlar 18. bölümde çatışma şiddetlendi-izle

Sungurlar dizisinin son bölümü olan 18. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor. .

Haberin Devamı

Doktor’un kazayla vurduğu Serdar, ağır yaralı halde bölgeden uzak bir çiftliğe götürülür. Eline geçen fırsatı kaçırmak istemeyen Şahmaran, takas konusunda Doktor’u kandırmaya ve onu oyalamaya devam eder. Buna müdahale etmeye çalışan Kordon Celil, çocuğunun olduğu kreşe bir teröristin saldırı düzenlediği bilgisini alınca planları altüst olur. Celil operasyona hazırlanırken Doktor da Şahmaran’ı takasa götürmeye karar verir. Ancak bu tehlikeli oyun Doktor’un büyük bir acı yaşamasına neden olur. Karargahta ise farklı bir telaş vardır. Albay’ın görevinden alınmasının üzerine komuta yetkisi Naza’ya verilir. Naza ilk operasyonunda, örgüte beklemediği bir darbe indirir.

SUNGURLAR 18. SON BÖLÜM İZLE