Cadde Sungurlar 19. bölüm fragmanında yeni operasyon-izle

Sungurlar 19. bölüm fragmanında yeni operasyon-izle

26.02.2015 - 10:59 | Son Güncellenme:

Samanyolu Tv'de ekrana gelen Sungurlar 19.bölüm ile bu akşam nefes kesecek. Cumartesi günlerinin sevilen dizilerinden biri olan Sungurlar yeni bölümde neler olacak heyecanla bekleniyor. Doktor ve Komutanın başına neler gelecek? Sungurlar 19. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Sungurlar 19. bölüm fragmanında yeni operasyon-izle

Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölüm'ünde neler olacak? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Sungurlar Karargahında Sürpriz Değişiklik

Şahmaran’ı ele geçiren Sungurlar, Türkiye’ye dönmek için büyük bir tehlikeyi göze almak zorunda kalır. Doktor ve Celil, Zafir’in operasyondan ayrılması konusunda anlaşmazlığa düşer ve bu anlaşmazlık kavgaya dönüşür. Serdar Komutan, her ikisine de kavgayı bırakmalarını tembihler, aksi halde istifa etmelerini isteyeceğini söyler.

Ancak bu sırada Zafir’in Şahmaran’ın adamları tarafından yakalanması, Doktor ve Celil arasında yeni bir kavga başlatır. Üstüne bir de Sungurlar’ın deşifre olması, bardağı taşıran son damla olur. Serdar Komutan, Şahmaran’ı alıp Türkiye’ye dönmek ister ancak Zafir’i elinde tutan Şahmaran, Doktor’u kullanarak Sungurlar’ı birbirine düşürür.

Haberin Devamı

Doktor’un kazayla vurduğu Serdar, ağır yaralı halde bölgeden uzak bir çiftliğe götürülür. Eline geçen fırsatı kaçırmak istemeyen Şahmaran, takas konusunda Doktor’u kandırmaya ve onu oyalamaya devam eder. Buna müdahale etmeye çalışan Kordon Celil, çocuğunun olduğu kreşe bir teröristin saldırı düzenlediği bilgisini alınca planları altüst olur.

Celil operasyona hazırlanırken Doktor da Şahmaran’ı takasa götürmeye karar verir. Ancak bu tehlikeli oyun Doktor’un büyük bir acı yaşamasına neden olur. Karargahta ise farklı bir telaş vardır. Albay’ın görevinden alınmasının üzerine komuta yetkisi Naza’ya verilir. Naza ilk operasyonunda, örgüte beklemediği bir darbe indirir.

SUNGURLAR 19. BÖLÜM FRAGMANI