Gündem Sungurlar 28. son bölümde Serdar yaralandı -izle

Sungurlar 28. son bölümde Serdar yaralandı -izle

01.05.2015 - 11:58 | Son Güncellenme:

Sungurlar 28. bölüm ile izleyicinin karşısına çıktı. Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar son bölümünde Albay şehit düşerken, Serdar çatışma ortasında kaldı. Sungurlar son bölümünü izlemeyenler yada tekrarını izlemek isteyenler için hazırlamış olduğumuz bu haberde tüm ayrıntıları ulaşabilirler. Dizinin tekrarını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz...

Sungurlar 28. son bölümde Serdar yaralandı -izle

Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları son bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Nefes kesen son bölüm tüm detayarı ve tekrarı izleme linki haberimizde. İşte Sungurlar son bölüm ve dahası...

Şehit düşen Albay’ın son arzusunu yerine getirmek için Suriye’den çıkmaya çalışan Sungurlar, Kasım ve Güven’in adamları tarafından tuzağa düşürülür. Büyük bir çatışmanın ortasında kalan Serdar, ağır bir şekilde yaralanır.

Haberin Devamı

Güven’in zehirlediği Meryem ise ölümle burun burunadır. Tek başına saldırıya geçen Celil bir ihanete uğrar ve Kasım’ın eline düşer. Oğlunun intikamını almak isteyen Kasım, Celil’i diri diri toprağa gömer. İyice kapana kısılan Sungurlar’ın tek şansı Naza’dan gelecek yardım olurken Albay’ın tabutuna bomba yerleştirildiği haberi yeni bir paniğe yol açar.

Yeni bölümü büyük merakla beklenen Sungurlar, 2 Mayıs Cumartesi günü saat 20.50’de Samanyolu TV’de.

SUNGURLAR 28. SON BÖLÜM İZLE

Yapımcı : Salih Asan
Yönetmen: Engin Koç
Senaryo: Samim Utku
Oyuncular :
Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı)Bora Karakul (Doktor)Merve Anlağan (Meryem)Mehmet Küçük (Ferman)Onur Emre Teber (Fedai)Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf)Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal)Aydın Koç (Şahmar)Yılmaz Şerif (Ahmet)
Müzik: Edip Emre
Işık: Osman Küçükşahin
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş
Sanat Yönetmeni: Rami Akbulut
Kostüm Şefi: Kader Peker
Prodüksiyon Amiri: Ömer Yüksek