Gündem Sungurlar 33. bölümde Serdar kurtulacak mı-izle

Sungurlar 33. bölümde Serdar kurtulacak mı-izle

06.06.2015 - 09:45 | Son Güncellenme:

Samanyolu Tv'nin sevilen dizisi Sungurlar bu akşam 33. bölüm ile ekrana gelecek. Nefesler tutuldu...Serdar komutan hücreden kaçabilecek mi? Sungurlar yeni bölüm fragmanı ve merak ettikleriniz haberimizin detayında..

Sungurlar 33. bölümde Serdar kurtulacak mı-izle

Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 33. Bölüm'ünde neler olacak? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Ekranların en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, Cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 33. bölümüyle ekrana geliyor.

Serdar’ı kurtarmak için silahların önüne kendini atan Sevim’in vurulması Yusuf’u perişan eder. Ancak Ferhat’ın hedefinde bu kez Yusuf vardır. Buna engel olmak isteyen Serdar, hücreden çıkmaya çalışsa da yeğenini kurtarmayı başaramaz. Bu sırada Emir, Doktor ve Celil, infaz edilmek üzere olan Serdar’ı kamptan çıkarmak için büyük bir çatışmanın içine girer. Emir’in ortaya çıkan bir zaafı herkesin hayatını tehlikeye atarken Naza ve Meryem arasındaki büyük savaş artık gün yüzüne çıkmaya başlar.

Yeni bölümü büyük merakla beklenen Sungurlar, 6 Haziran Cumartesi günü saat 20.50’de Samanyolu TV’de.

Haberin Devamı

SUNGURLAR 33. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serdar Büyük Sırrı Öğreniyor

Suriye’de kapana kısılan Serdar ve Celil, Kasım’ın adamlarından kurtulmayı başarır. Ancak Sungurlar’ı bekleyen başka bir tehlike vardır. Topal, Sungurlar’ı birbirine düşürmek için Serdar’a ailesini kimin katlettiğini ve bir kardeşinin yaşadığını anlatmaya karar verir.

Serdar’ın gerçekleri öğrenmesinden büyük endişe duyan ve planları bozulacak olan Meryem, şoktadır. Naza ise bu durumdan son derece memnundur. Sungurlar’da büyük gerilimler yaşanırken durumu fırsat bilen Kasım, yeni bir saldırı için harekete geçer ve Sungurlar’ın olduğu sığınağı havaya uçurur.

Yapımcı : Salih Asan

Yönetmen: Engin Koç

Senaryo: Samim Utku

Oyuncular :

Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı)Bora Karakul (Doktor)Merve Anlağan (Meryem)Mehmet Küçük (Ferman)Onur Emre Teber (Fedai)Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf)Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal)Aydın Koç (Şahmar)Yılmaz Şerif (Ahmet)