Gündem Sungurlar 35. bölüm yeni sezon fragmanı yayınlandı-izle

Sungurlar 35. bölüm yeni sezon fragmanı yayınlandı-izle

18.08.2015 - 15:30 | Son Güncellenme:

Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar 35. bölüm yeni sezon fragmanını yayınladı. Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin başlangıç tarihi henüz belli değil. İşte Sungurlar 35. bölüm fragmanı ve sürpriz detaylar..

Sungurlar 35. bölüm yeni sezon fragmanı yayınlandı-izle

Her bölümünde izleyicilerine ayrı bir heyecan yaşatan ve Türkiye’nin en çok izlenen aksiyon dizilerinden olan Sungurlar, 34. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Yeni sezon hazırlıkları yapan Sungurlar'dan 35. bölüm fragmanı geldi. Yeni sezonda seyirciyi ne gibi sürprizler bekliyor? İşte yeni bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

SUNGURLAR 35. BÖLÜM FRAGMANI

SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR..

Katledilmek üzere olan bir grup Türkmen’i kurtarmak için Suriye’ye giden Sungurlar, ezeli düşmanları Kasım tarafından hazırlanmış bir tuzağın içine düşer. Kasım’ın planları istendiği gibi gitmez ve Sungurlar tarafından yakalanır.

Türkiye’ye getirilen Kasım, gazeteciler önünde kendisini hapishaneden kurtarana büyük bir para ödülü vereceğini söyler. Bu haberin duyulması bölgedeki terör gruplarını harekete geçirir. Gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen üst üste saldırılar yaşanır.

Diğer bir yanda Serdar ve Naza’nın düğün hazırlıkları başlar. Ancak ortaya çıkan bir helikopter bütün planları altüst eder.

Yapımcı : Salih Asan

Yönetmen: Engin Koç

Haberin Devamı

Senaryo: Samim Utku

Oyuncular :

Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı)Bora Karakul (Doktor)Merve Anlağan (Meryem)Mehmet Küçük (Ferman)Onur Emre Teber (Fedai)Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf)Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal)Aydın Koç (Şahmar)Yılmaz Şerif (Ahmet)

Yazarlar