Cadde Sungurlar dizisi yeni bölüm ne zaman?

Sungurlar dizisi yeni bölüm ne zaman?

18.12.2014 - 12:49 | Son Güncellenme:

Samanyolu Tv ekranının sevilen dizisi Sungurlar yeni sezonda kısa zamanda hızlı bir çıkış yaptı. En son 8. bölüm ile ekrana gelen Sungurlar'da heyecan doruktaydı. Sungurlar 9. bölüm ile bu akşam ekrana geliyor. İşte fragman ve son bilgiler

Sungurlar dizisi yeni bölüm ne zaman

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, 8. bölümüyle izleyicilerle bulutu. Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölüm'ünde neler olacak? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Düzenlenecek büyük saldırıyı deşifre edebilecek tek kişi olan Maya’nın örgütün eline geçmesi Sungurlar’da paniğe neden olur. Örgüt, Maya’nın canice bir yöntemle öldürülmesine karar verirken, Serdar, Maya ve Naza’yı örgütün elinden almak için bir plan hazırlar. Ancak bu sırda Ayasofya saldırısı ile ilgili bir gelişme yaşanır. Albay, 12 bombacının Türkiye’ye sızmakta olduğu bilgisine ulaşır ve bombacıların Suriye’den çıkmadan etkisiz hale getirilmesini ister. Derhal operasyona başlayan Sungurlar, Suriye’de büyük bir ihanetle karşı karşıya kalır.


SUNGURLAR 9. BÖLÜM FRAGMANI

İstanbul merkezli ''paralel yapı'' operasyonu kapsamında gözaltına alınanlardan 4 kişi daha ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde gözaltında tutulan şüphelilerin işlemleri sürüyor.
Sorgusu tamamlanan STV dizi "Şefkat Tepe"nin hikaye yazarı Hikmet Tombulca ile "Tek Türkiye", "Şefkat Tepe" ve "Sungurlar" adlı dizilerin yapımcısı Salih Asan, "Sungurlar" dizisinin yönetmeni Engin Koç ve "Şefkat Tepe"nin senaristi Samim Noyan serbest bırakıldı.
İstanbul merkezli 13 ilde gerçekleştirilen ''paralel yapı'' operasyonu kapsamında 29 kişi yakalanmış, Samanyolu televizyonunda yayınlanan ''Tek Türkiye'' dizisi ekibinden Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar ve Naci Çelik Berksoy ifadeleri alındıktan sonra dün; Hüseyin Gülerce, Makbule Çam Elamdağ, Ahmet Şahin ve Ali Kara ise bugün serbest bırakılmıştı.