Cadde Sungurlar-Şefkat Tepe son bölümde neler oldu?

Sungurlar-Şefkat Tepe son bölümde neler oldu?

14.11.2014 - 16:43 | Son Güncellenme:

Dün akşam yayınlanan Samanyolu Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Şefkat Tepe yeni sezondan Sungurlar ile kaldığı yerden devam ediyor. Sungurlar bu hafta 4. bölüm ile ekrana gelerek yine herkese heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Sungurlar-Şefkat Tepe son bölümde neler oldu

Cumartesi akşamı 3. bölümü ile ekrana gelen Sungurlar'da nefesler tutuldu. Reyting sıralamasında 2. sırada yer alan dizi oldukça beğenildi.

Haberin Devamı

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve yayınlanan ilk bölümleriyle reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, Cumartesi akşamı üçüncü bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Meryem, Serdar’ın temize çıkmasını sağlayacak olan dosyayı alarak kaçar ve dosyayı Yavuz’a verir. Yavuz bu dosya ile Sungurlar’dan tamamen kurtulmanın planını yaparken bir yanda da görevini tamamlayan Meryem’in de ortadan kaldırılmasını ister. Beklemediği bir şekilde Meryem’in hainliğine uğrayan Serdar’ı ise yeni bir sürpriz bekler. Ekibin iki üyesi Naza ve Havin, Suriye’de işkence altındadır. Yavuz’un planlarıyla Aslı’yı kaybeden Sungurlar, Naza ve Havin’i kurtarmak için tekrar Suriye’deki kampa giderler. Yaşanan çatışmada Sungurlar, Havin’e ulaşır ancak Naza, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

Haberin Devamı

Sungular 4. Bölüm Fragmanı