Cadde Sungurlar-Şefkat Tepe yeni bölümde ölüm korkusu!

Sungurlar-Şefkat Tepe yeni bölümde ölüm korkusu!

20.11.2014 - 11:51 | Son Güncellenme:

STV'nin yeni sezon dizisi Sungurlar nefes kesen bir bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 5. Bölümü yayınlayacak olan Sungurlar'da Serdar Komutan ve doktor ölüme mi gidiyor? İşte ayrıntılar

Sungurlar-Şefkat Tepe yeni bölümde ölüm korkusu

Her bölümü merakla beklenen dizi Total'de 6.67’lik izlenme oranı ve 15.91’lik izlenme payıyla diğer yapımları geride bırakmayı başardı.

Haberin Devamı

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve yayınlanan ilk bölümleriyle reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, Cumartesi akşamı dördüncü bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Meryem, Serdar’ın temize çıkmasını sağlayacak olan dosyayı alarak kaçar ve dosyayı Yavuz’a verir. Yavuz bu dosya ile Sungurlar’dan tamamen kurtulmanın planını yaparken bir yanda da görevini tamamlayan Meryem’in de ortadan kaldırılmasını ister. Beklemediği bir şekilde Meryem’in hainliğine uğrayan Serdar’ı ise yeni bir sürpriz bekler. Ekibin iki üyesi Naza ve Havin, Suriye’de işkence altındadır. Yavuz’un planlarıyla Aslı’yı kaybeden Sungurlar, Naza ve Havin’i kurtarmak için tekrar Suriye’deki kampa giderler. Yaşanan çatışmada Sungurlar, Havin’e ulaşır ancak Naza, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

Haberin Devamı

Sungurlar 5. Bölüm fragmanı