Cadde Sungurlar son bölümde tehlikeli olay!

Sungurlar son bölümde tehlikeli olay!

19.01.2015 - 09:34 | Son Güncellenme:

Samanyolu Tv'de yayınlanan Sungurlar 13. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Sungurlar Timinin yeni görevi seyirciye heyecan dolu dakikalar yaşattı. Sungurlar son bölümde neler oldu, kaçırdığınız ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Sungurlar son bölümde tehlikeli olay

Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yepyeni bölümüyle ekrana taşımaya devam ediyor. İşte son bölümde yaşananlar..
Şahmaran’ın ölüm listesindeki Maya’nın, Serdar Komutan’la beraber kaçışı sürerken doktor Deniz, Celil’in yakasına taktığı cihaz sayesinde Serdar’ın yerlerini tespit ederek onu yakalamaya çalışır.
Örgütün içine sızan Meryem, Celil’in dinlendiğini öğrenir. Ancak örgütün verdiği tehlikeli bir görev yüzünden deşifre olmakla karşı karşıya kalır. Şahmaran ise Serdar Komutan’ın izine ulaşır ve Maya’yı öldürmek için adamlarıyla büyük bir saldırı düzenler.
Yalnız kalan ve bir kulübe içinde sıkışan Serdar’ın yardımına Meryem yetişir. Serdar, Meryem’in Maya’yı alıp kaçmasını sağlar. Bu sırada Şahmaran’ın adamları Serdar’ın olduğu kulübeyi havaya uçurur.
Sungurlar 13. Bölüm Fragmanı