Cadde Sungurlar son bölümü ekrana kilitledi!

Sungurlar son bölümü ekrana kilitledi!

26.01.2015 - 11:08 | Son Güncellenme:

Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar Cumartesi akşamı 14. bölüm ile ekrana geldi. Heyecan dolu sahneleri ve ilgi çeken konusu ile Sungurlar son bölümde neler yaşandı? Kaçıranlar için tüm detaylar haberimizde.

Sungurlar son bölümü ekrana kilitledi

Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yepyeni bölümüyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Serdar Komutan'ın Riskli Oyunu Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, Cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 14. bölümüyle izleyiciyle buluştu ve herkesi ekrana kilitledi. İşte son bölümden ayrıntılar..

Şivan ve adamlarının düzenlediği saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Serdar Komutan için asıl tehlike Şahmaran’ın yeni tuzağı olur. Bu sırada Maya, mahkemede Şahmaran’la ilgili bilgiler verir. Örgütün elinden kaçmaya çalışan Naza ise Serdar’ı bulur.

Ancak onu takip eden keskin nişancı Serdar’ı hedef alır ve tam onu vuracakken Naza, Serdar’ın önüne atlar. Acilen hastaneye kaldırılan Naza’yla ilgili kötü haberi Doktor verir ve Sungurlar adeta yıkılır. Öfkeyle dolan Serdar, Naza’nın intikamını almak için harekete geçerken bu kez Meryem’in deşifre olduğunu ve öldürüleceğini öğrenir.

Haberin Devamı

SUNGURLAR SON BÖLÜM İZLE

Sungurlar 14. Bölüm Fragmanı