Cadde Sunuculuktan şarkıcılığı: Meltem Yaman

Sunuculuktan şarkıcılığı: Meltem Yaman

23.02.2018 - 17:21 | Son Güncellenme:

Sunucu Meltem Yaman’ın ilk teklisi 'Bu Kadarı Fazla' müzik severlerle buluştu.

Sunuculuktan şarkıcılığı: Meltem Yaman

Uzun yıllar sunuculuk yapan Meltem Yaman’ın 'Bu Kadarı Fazla' adını verdiği ilk single çalışması, 15 Şubat Perşembe günü müzik platformlarındaki yerini aldı. Soner Sarıkabadayı’nın sahibi olduğu PDND müzik etiketiyle çıkan ve sözleri Meltem Yaman’a ait olan şarkının müziği Asım Gökmen&Meltem Yaman imzası taşıyor. Aranjesini Can Tosun’un yaptığı single’ın mix masteringi ise Burak Sarıkaya üstlendi.

Haberin Devamı

Oldukça renkli sahnelerin yer aldığı şarkının video klibini yönetmen Mustafa Özen çekti. Klibin çekimleri, İstanbul’un Beykoz ilçesindeki Kundura Fabrikası’nda gerçekleşti.

Çocuk yaşlarından itibaren müziğe tutkuyla bağlı olduğunu belirten Meltem Yaman, "Elektronik müziği yeni soundlarla harmanlayıp farklı vokal teknikleriyle de destekleyerek yeni bir pop soundu ortaya çıkardık. Aranjede kullanılan senfonik ve orkestral efektlerle de farklı bir müzikal deneyimi sunuyoruz. Şarkının duygusu ve sözleriyle birçok insanın yaşadığı ilişkilerinden ötürü kendinden bir şeyler bulacağını düşünüyorum" dedi.