Gündem Süper Loto sonuçları belli oldu! 30 Haziran 2016

Süper Loto sonuçları belli oldu! 30 Haziran 2016

30.06.2016 - 17:14 | Son Güncellenme:

Süper Loto sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından açıklanan Süper Loto sonuçlarında bu hafta kazandıran numaralar;"01-06-08-09-22-35" olarak belirlendi. İşte Süper Loto sonuçları ve detayları...

Süper Loto sonuçları belli oldu 30 Haziran 2016

Süper Loto sonuçları açıkladnı. Milli piyango idaresi tarafından açıklanan Süper Loto sonuçlarında bu hafta kazandıran numaralar;"01-06-08-09-22-35" olarak belirlendi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

23 HAZİRAN SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen 5 farklı şans Oyunundan en çok kazandıran oyunu olan ve her hafta perşembe günleri büyük umutlarla oynanan Süper Loto'nun 453. hafta sonuçları belli açıklandı. 23 Haziran tarihli Süper Loto sonuçlarına göre büyük ikramiyeyi bilen çıkmadı ve üçüncü devir gerçekleşti.

Süper Loto 453. hafta kazandıran numaraları; "12 – 19 – 30 – 44 – 47 – 48" olarak belirlendi.

Süper Loto 23 Haziran 2016 tarihli çekilişinde altı bilen çıkmayınca 4.590.728,99 TL’ye yükselen büyük ikramiye haftaya devretti. Gelecek hafta yapılacak Süper Loto çekilişinde bu ikramiyenin 8 milyon lira olması bekleniyor.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO HAKKINDA

Süper Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından Perşembe günleri çekilişi yapılan bir şans Oyunudur. Aynı kolonda 1'den 54'e kadar olan rakamların arasından altı rakam seçilerek oynanır. Süper Loto'dan ikramiye kazanabilmek için aynı kolon içerisinden en az üç rakamın çekiliş sonuçları ile uyuşması gerekir. Altı rakam çekiliş sonuçları ile uyuştuğu durumda büyük ikramiye kazanılır. Büyük ikramiye bilen olmadığı durumda bir sonraki haftaya devir eder. 25 Ekim 2007 tarihinden beri şans oyunu her haftanın Perşembe günü yapılmaktadır.

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Haberin Devamı

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.