Oyun Super Mario Run'a gelecek güncelleme yeni karakterler ve dünya getiriyor

Super Mario Run'a gelecek güncelleme yeni karakterler ve dünya getiriyor

25.09.2017 - 13:41 | Son Güncellenme:

Nintendo, Super Mario Run'ın iOS ve Android sürümü için yeni bir güncelleme yayınlayacak. Super Mario Run için gelecek güncelleme, oyuna yeni bir dünya, oyun modu ve karakter ekleyecek.

Super Mario Runa gelecek güncelleme yeni karakterler ve dünya getiriyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Geçen yıl Aralık ayında Nintendo, iOS için Super Mario Run oyununu çıkarmıştı. Bu yılın 22 Mart'ında ise oyun Android kullanıcıları için sunulmuştu. Her platformda oyunun başlamasını takiben bir süre boyunca hayranlar oyuna epey ilgi gösterdi.

Tam heyecan sona ermeye başlamışken Nintendo hem iOS hem de Android için yeni bir güncelleme yayınlayarak heyecan seviyesini yükseltmeyi umuyor. 29 Eylül'de yayınlanacak güncellemeyle oyuna eklenecek Remix 10 adlı bir mod ekleniyor. Bu mod, oyunun farklı seviyelerindeki 10 bölümü birleştiriyor ve oyuncuları gökkuşağı formatındaki madalyalarla ödüllendiriyor. Çeşitli bölümlerde yarışmak oyunculara standart modda Prenses Daisy’yi kurtarmaları konusunda yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Güncelleme ile gelecek World Star (Dünya Yıldızı) adlı yeni dünya ise dokuz yeni seviye, yeni düşmanlar ve ekstra oyun mekaniklerini beraberinde getiriyor. Öte yandan her zamanki Super Mario Run müziklerini kendi şarkılarınızla değiştirebileceksiniz. Oyunculark kendi müziklerini dinledikleri zaman oyun sırasında kullandıkları karakter de kulaklık takacak.

Super Mario Run için yeni güncelleme 29 Eylül’de oyuncular için yayınlanacak. Bu tarihten itibaren oyunun tam paketinin fiyatında da yüzde 50’lik bir indirim uygulanacak. Söz konus indirim 12 Ekim’e kadar devam edecek.