Ekonomi Sur Yapı 2017’ye ‘tempo’lu başladı!

Sur Yapı 2017’ye ‘tempo’lu başladı!

12.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sur Yapı, ön satışa çıktığı Koşuyolu ve Maltepe projelerinin ardından Kağıthane Cendere Caddesi üzerindeki yeni projesi ‘Tempo City’e başladı. Projenin yatırım değeri 200 milyon lira olarak açıklandı

Sur Yapı 2017’ye ‘tempo’lu başladı

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, yılın ilk projesini Kağıthane Cendere yolunda hayata geçiriyor. 200 milyon lira yatırımla yapımına başlanacak olan projenin ismi ise Tempo City oldu. Merkezi bir konumda yer alması ve ‘dinamik bir proje’ olacağı planlanan Tempo City’nin şehrin merkezinde yaşamak isteyenlerin adresi olması amacıyla hayata geçirildiği ifade edildi.

Haberin Devamı

36 bin 500 metrekare inşaat alanı bulunan projede, iki blokta toplam 217 rezidans dairesi bulunuyor. Projede rezidanslar 61 metrekare ile 193 metrekare arasında değişiyor. 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan rezidans dairelerin yer aldığı Tempo City, ayrıca günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 17 adet de ticari alan içeriyor.

Ek istihdam desteği

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Tempo City’nin yaşam zenginliğine odaklanan karma kullanımlı bir proje olduğunu söyledi. Elmas, “Kağıthane ilçesi gerek ulaşım bağlantı yollarına yakınlığı, gerekse de kent merkezinde yer almasıyla dikkat çekiyor.

Bölge, son dönemde yapılan markalı konut projelerinin yanısıra Türkiye’nin en önemli iş merkezi alanı olan Maslak’ın hemen yanıbaşında nitelikli bir konut ve yaşam alanı olarak hızla dönüşüyor” dedi.

Haberin Devamı

Kağıthane Cendere Caddesi’nin ise çok sayıda firma tarafından tercih edilen ve gelişmeye devam eden bir konumda olduğunu vurgulayan Elmas, şöyle devam etti:

“Biz de Sur Yapı olarak şehrin merkezinde yaşamak veya çalışmak isteyenlerin beklentilerini karşılamak ve hayal ettikleri gibi bir yaşam sunmak için Tempo City projemizi hayata geçiriyoruz. Bölgeye ilk olarak 2013 yılında açılışını gerçekleştirdiğimiz Axis Kağıthane AVM projemizle girmiştik ve bu kez de yepyeni bir konut projesini bölgeye kazandırıyoruz.

Bölgedeki geçmiş deneyimimiz nedeniyle de 2013 yılından bu yana Kağıthane’nin değişim ve dönüşümünü sıcağı sıcağına yaşadık. Tempo City’i Axis AVM’mizin hemen yanıbaşında inşa ederek AVM projemizi de desteklemiş olacağız. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın da çağrısına ayak uydurarak Sur Yapı olarak Tempo City projemizle birlikte 2017 yılında ilk ek istihdamımızı sağlamış olacağız.”

Ulaşım kolaylığı

Projenin 2018 başında açılması planlanan Kabataş-Mahmutbey Metro hattının Kağıthane metro durağına 700 metre mesafede yer aldığı belirtilirken, bağlantı yolları ile Levent ve Mecidiyeköy’e 5 dakika, yeni açılan tünellerle Beşiktaş ve Dolmabahçe’ye 10 dakika mesafede bulunduğu ifade edildi.

Ayrıca 3. köprü ve üç katlı tüpgeçit gibi ulaşım seçeneklerinin hızla geliştiği bölgede bulunan Tempo City’nin Çağlayan’a 1.5 km ve Taksim - Beşiktaş - Dolmabahçe tüneline 2.9 km uzaklıkta olduğu, TEM’e 5 dakikada, Taksim’e ise sadece 7 dakikada ulaşılabildiği kaydedildi.

Haberin Devamı

0 peşinat 0 faiz

Sur Yapı tarafından hazırlanan ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyası Tempo City projesini de içeriyor. Buna göre, projede, sıfır peşinat, sıfır faizle 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor. Bunun yanısıra projede 10 yıl için 0.45 vade, 15 yıl için 0.74 vade ve 20 yıl için 0.79 vade seçenekleri sunuluyor. Sur Yapı, kampanyaya ek lansmana özel peşin ve peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 + 10 indirim uyguluyor.