Basketbol Barış Hersek: Obradovic'in istekleri hiç bitmiyor

Barış Hersek: Obradovic'in istekleri hiç bitmiyor

15.06.2016 - 14:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncusu Barış Hersek, hedeflerinin hiçbir zaman bitmeyeceğini, basketbol açısından doyumsuz olduğunu dile getirdi.

Barış Hersek: Obradovicin istekleri hiç bitmiyor

Sarı-lacivertli ekibin milli oyuncularından Barış Hersek, "Karşıyaka'da başarılı iki sezon geçirdim. Bu sene Fenerbahçe'ye transfer oldum. İki kupa kazandık. Euroleague'de ise son anda şampiyonluğu verdik. Türkiye şampiyonluğu çok doğal hakkımızdı. Koçumuzun söylediklerini sahaya iyi yansıttık. Çok emek verdik. Büyük Fenerbahçe ailesi de bize desteğini hiç esirgemedi. Biz de bu desteği boşa çıkarmadık ve sezonu şampiyon olarak tamamladık" dedi.

Haberin Devamı

"SENEYE OBRADOVİC'İN SÖYLEDİKLERİNİ DAHA İYİ UYGULAYIP EUROLEAGUE KUPASINI ALIRIZ"

Euroleague finalindeki CSKA Moskova maçına da değinen Hersek, maçtaki hakem kararlarına bir oyuncu olarak yorum yapmayacağını vurgularken sözlerine şöyle devam etti: "Maça çok iyi başlamamıştık. "20 sayılara çıkan bir fark olmuştu. Sonrasında çok iyi bir dönüş sağladık. Bir hücum ribaunt pozisyonu vardı. Eğer o pozisyon olmasaydı Euroleague şampiyonluğu gelecekti. Geçen sene Final Four"a katılan takım bu sene yine katılıp final oynadı. Umarım seneye Obradovic'in söylediklerini daha iyi uygulayıp Euroleague kupasını alırız."

"OBRADOVİC'İN İSTEKLERİ HİÇ BİTMİYOR"

Zeljko Obradovic'in Anadolu Efes maçı sonrasındaki basın toplantısında 'benimle çalışmak zordur' ifadesinin sorulması üzerine Barış Hersek şunları söyledi: "Obradovic ile çalışmak zor ama inanılmaz keyifli bir durum. Basketbol kariyerimdeki en zor ama en keyifli sezonumu geçirdiğimi söyleyebilirim. Obradovic'in istekleri hiç bitmiyor. Bu istekleri karşılamak çok zor ama başarı böyle geliyor. Koçun uyardıkları konular er geç mutlaka oluyor. Bizi takım olarak ileriye götüren açıkçası bu oldu."

Haberin Devamı

"ALDIĞIM SÜREYİ HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMA KONUSU YAPMAM"

Aldığı süreyi hiçbir zaman tartışma konusu yapmayacağını belirten Barış, "Fenerbahçe'de oynamak bir ayrıcalık. Koçun kullanacağı maçlar olur, kullanmayacağı maçlar da olur. Ben sporcuyum ve hazır beklemek zorundayım. Aldığım süre ne ise çok iyi değerlendirmem lazım. Bu sezona baktığımda da bunu başardığımı düşünüyorum. Kontratım devam ediyor. Burada kalırsam çok mutlu olurum. Koça kendimi gösterip daha fazla süre almak istiyorum" diye konuştu.