Teknoloji Surface Book 2 Hakkında Yeni Bilgiler

Surface Book 2 Hakkında Yeni Bilgiler

18.05.2016 - 14:42 | Son Güncellenme:

İlk modeli ile epey beğeni kazanmış olan Microsoft, bu kez karşımıza Surface Book 2 ile çıkmaya hazırlanıyor olabilir. Detaylar haberimizde…

Surface Book 2 Hakkında Yeni Bilgiler

Bu zamana kadar birbirinden başarılı projelere imza atmış olan Microsoft, sadece yazılım üreten bir firmadan çok daha fazlasını sunuyor. Donanım konusuna da el atan ve bu bakımdan oldukça güzel ürünler geliştiren firma, bir süre önce satışa sunduğu bilgisayarları ile beğeni kazanmıştı. Nitekim büyük bir hayran kitlesinin oluşmasına ön ayak olan yazılım devi, şimdilerde ise Surface Book 2 ile gündemde. Zira gün ışığına çıkan bilgilere göre cihazın yeni versiyonu ne yazık ki bu yıl içerisinde satışa sunulmayacak.

Haberin Devamı
Gözler 2017 Yılına Dönmüş Vaziyette

Açıklanan bilgilere göre ilk dizüstü bilgisayar modeli ile ilgili aldığı geri bildirimleri değerlendirmek ile meşgul olan Microsoft, bu sayede yeni cihazını çok daha iyi bir şekilde geliştirmek istiyor. Bu sayede daha da başarılı olacağını düşünen şirket, hem işlemci hem de tasarım konusunda oldukça güzel bir iş çıkarabilir. Ki bu durum için çalışmaların devam edeceği ve yeni modelin 2017 yılı içerisinde satışa sunulacağı iddia edildi.

4K Ekran ile Gelebilir

Şu anda kesin olmamakla birlikte Surface Book 2 modelinin 4K çözünürlük sunan bir ekrana sahip sürümünün olacağı ön görülüyor. Bunun yanında Thunderbolt 3, iyileştirilmiş RAM, artan depolama alanı ve ileri seviye Intel işlemci gibi donanım özellikleri de bilgisayarda bulunması beklenenler arasında yer almakta.