Teknoloji Surface Phone, Çeşitli Versiyonlara Sahip Olacak

Surface Phone, Çeşitli Versiyonlara Sahip Olacak

30.05.2016 - 16:48 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda geliştirildiğine dair birden fazla dedikodunun ortaya atıldığı Surface Phone, bir kez daha gündeme gelmiş durumda…

Surface Phone, Çeşitli Versiyonlara Sahip Olacak

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Windows 10 işletim sistemini ücretsiz bir şekilde görücüye çıkaran Microsoft, bunun ardından ise geliştirdiği Windows 10 Mobile sistemini yayımladı. Nitekim mobil cihazları güncelleyen ve destekleyen modellerin birçoğunu yeni sürümü geçiren yazılım devi, şimdilerde ise yeni cihazları üzerinde çalışmaya devam ediyor. Nitekim bir süre önce Surface Phone adında yeni bir akıllı telefon geliştirmekte olduğu iddia edilen firmanın bu cihazı ile ilgili yeni bilgiler gün ışığına çıktı. Windows 10 Mobile işletim sistemini kullanan amiral gemi modeli olması planlanan telefon, iddialara göre birden fazla olacak şekilde satışa sunulacak. Zira yazılım devinin bu alanda üç farklı versiyon üzerinde çalışmakta olduğu iddia ediliyor.

Haberin Devamı
İşlemciler Aynı Bellek Miktarları Farklı

Belirtilenlere göre şu anda kapalı kapılar ardında geliştirilmekte olan Surface Phone, üç farklı versiyonunda da Snapdragon 830 yonga setini kullanacak. Ancak bellek konusunda farklılık göstereceği söylenen telefonun 3 GB RAM / 32 GB dahili depolama alanı, 6 GB RAM / 128 GB depolama alanı ve 8 GB RAM / 500 GB dahili depolama alanı olmak üzere üç farklı versiyon ile satışa sunulacağı belirtildi.

Üçüncü Versiyona İhtimal Gözüyle Yaklaşılıyor

Her ne kadar Microsoft cephesinden sızan bilgiler ile ortaya çıkan bu detaylar, özellikle 500 GB konusunda bir dudak uçuklatıyor. Zira yazılım devinin 500 GB alanı bir telefon üzerinde kullanması pek mümkün gözükmemekte. Nitekim bu konuda değişikliğe dahi gidebileceği söylenen şirketin en iyi ihtimalle 256 GB alana yer vereceği ön görülmekte. Ki telefonun 900 dolar civarında bir satış fiyatına da sahip olacağı iddia edilenler arasında.