Gündem Suriyeli koca, 5 yaşındaki oğlunun gözü önünde eşini öldürdü

Suriyeli koca, 5 yaşındaki oğlunun gözü önünde eşini öldürdü

06.11.2016 - 16:45 | Son Güncellenme:

Kayseri’de yaşayan Suriyeli 33 yaşındaki Ahmed Badra, başkasıyla ilİşkisi olduğundan şüphelendiği eşi 24 yaşındaki Amina Almouna'yı sırtından bıçaklayarak öldürdü. Cinayet, Suriyeli çiftin 5 yaşındaki çocuklarının ifadesiyle çözüldü.

Suriyeli koca, 5 yaşındaki oğlunun gözü önünde eşini öldürdü

Merkez Melikgazi İlçesi Osmanlı Mahallesi Göçmenler Sokak’ta oturan ve bir fabrikada çalışan Suriyeli Ahmed Badra, dün akşam iş çıkışı gittiği evinde, başka bir erkekle telefonda görüşen eşi Amina Almouna ile tartıştı. Kıskançlık krizine giren Suriyeli koca, mutfaktan aldığı bıçakla bir çocuk annesi eşini sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan genç kadın, komşuların ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisine alınan Amina Almouna, bir günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Haberin Devamı

Olaydan sonra kaçan Ahmet Badra polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki ifadesinde eşini başka birisinin bıçakladığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma yürüten Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, çiftin olay sırasında evde olan 5 yaşındaki oğulları İbat Badra’nın ifadesine başvurdu. Küçük çocuk polislere, ''Annemi babam bıçakladı'' dedi. Ahmed Badra buna rağmen suçunu kabul etmezken, sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.

Amina Almouna’nın cenazesi ise hastane morgunda yapılan otopsi sonrası ailesine teslim edildi.