Gündem Survivor 2016'da ilk finalist kim oldu? Elemeye kimler kaldı? - İzle

Survivor 2016'da ilk finalist kim oldu? Elemeye kimler kaldı? - İzle

25.06.2016 - 13:27 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu akşam Kıbrıs Finali öncesi son eleme yapılacak. Heyecanla beklenen Survivor 2016 ilk finalist belli oldu. Eleme gecesinde ise Sms'e kalan üç isimden biri aday veda edecek. Peki Survivor 2016'da ilk finalist kim oldu? Elemeye kimler kaldı?

Survivor 2016da ilk finalist kim oldu Elemeye kimler kaldı - İzle

Survivor 2016'da artık finale sadece bir adım kaldı. İlk finalistin belirlendiği Survivor 2016'da kıyasıya mücadele devam ediyor. 2. finalist için birbirinden güçlü adayların bulunduğu Survivor 2016'da elemeye kalan yarışmacıların isimleri de bir hayli ilgi çekici. Tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Haberin Devamı

Survivor'da Semih'in sakatlığından dolayı direkt eleme adayı olması hesapları değiştirdi. Önceki gün oynanan oyunda Nagihan yarışmayı kaybederek Semih'in ardından eleme potasına çıkacak ikinci isim olmuştu. Survivor'da dün akşam yapılan yarışmanın ardından Damla'da kaybederek 27 Haziran'da gerçekleşecek SMS oylamasında 3. aday oldu ve SMS'e çıkacak üç isim belli oldu.

Survivor'da dün akşamki oyunu Serkay kazanarak Kıbrıs final koltuğunu garantileyen ilk isim oldu. Survivor'da Serkay ilk finalis olarak adını final koltuğuna yazdırdı. Peki şimdi yarışmanın devamı ve Kıbrıs finali nasıl gerçekleşecek?

Semih, Nagihan ve Damla 27 Haziran'da yaşanacak konsey akşamında eleme adayları olarak SMS'e çıkacaklar. Diğer iki yarışmacıdan en yüksek oyu alan kişi Survivor'da final yoluna gidecek ve iki isim elenecek. Final oyununda diğer yarışmacıların gerisinde kalan Damla Can, Nagihan Karadere'nin kazandığı ilk turun ardından gözyaşlarını tutamadı. 'Survivor 2016' yarışmasının dün yayınlanan bölümünde, final oyununun ilk turunda kötü bir performans sergileyen Damla Can gözyaşlarına hakim olamadı.