Gündem Survivor 2016'da Avatar Atakan'ın sağlık durumu nasıl?

Survivor 2016'da Avatar Atakan'ın sağlık durumu nasıl?

26.05.2016 - 12:50 | Son Güncellenme:

Survivor 2016'da bu hafta sonu yapılacak olan Dokunulmazlık oyunu sonrası elemeye kalacak isimler şimdiden merak konusu oldu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor'da en son Gizem Memiç elenmişti. Ödül oyununda ise Atakan’ın geçirdiği kaza gündeme bomba gibi düşmüştü. Peki Survivor 2016'da ödül oyununu kim kazandı? Avatar Atakan'ın sağlık durumu nasıl?

Survivor 2016da Avatar Atakanın sağlık durumu nasıl

Survivor adasında dün heyecanlı bir ödül oyunu yaşandı. Ödülü kazanan takımın NBA Batı Konferensı finalinde bir maça gideceği açıklanmıştı. Ünlüler ile Gönüllüler arasında oynanan oyun son ana kadar kafa kafaya bir mücadele ile gitti. 9-9 iken son elde Nagihan, Damla’yı yenerek takımına ödül oyunun kazandırdı. Ünlüler galibiyeti, yarışma esnasında sakatlanan ve herkesi korkutan Atakan’a hediye ettiler.

NBA Batı Konferansı finali için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımında kazanan takım Ünlüler takımı oldu. Serkay'la karşılaşan Atakan oyun sırasında dengesini kaybederek havuza düştü. Başına altığı darbeyle sudan çıkamayan Atakan apar topar hastaneye kaldırıldı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2016'da bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler takımından 2'şer yarışmacı elenme potasına girmişti. İlk olarak Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetmiş ve Atakan ile Yunus Günce aday olarak çıkmıştı. Ardından Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti ve Damla ile Gizem Memiç aday olarak çıktı. Sms oylaması sonucunda en az oyu alan Gizem Memiç adaya veda eden isim oldu. .

Survivor'ın 24 Mayıs 2016 bölümünde adaya kim veda etti sorusu yanıtlanmadan önce her zaman olduğu gibi çeşitli oyunlar oynandı. Bu oyunlar arasında final sembol oyunu bulunuyordu. Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda kazanan taraf Gönüllüler oldu.

Survivor 2016da Avatar Atakanın sağlık durumu nasıl

Ve eleme zamanı....
Acun Ilıcalı her zaman olduğu gibi 24 Mayıs 2016 akşamı 00:00'dan önce yerine geçti. Eleme ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Hemen ardından ise adaya veda edecek ismi açıklamak üzere konuşmaya giriş yaptı. İzleyiciler bir süre reklamın bitmesini bekledi. Yaklaşık 00:20 gibi Acun Ilıcalı tarafından adadan elenen isim açıklandı.

SURVİVOR ATAKAN ARSLAN YARIŞMADAN AYRILIYOR MU?

'Survivor 2016' yarışmasının 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Son ödül oyununda ciddi bir sakatlık geçiren ve buı nedenle Amerika ödülünü kaçıran Atakan Arslan'ın, tanıtımda hiç gözükmemesi dikkati çekti.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı 'Survivor 2016'nın 79. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölümde ünlüler ile gönüllüler takımı, David Guetta’nın canlı performansını dinlemek için mücadele edecekler.

Geçen bölümde aldığı darbe ile yaralanıp kafasına dikiş atılan Atakan Arslan'ın, tanıtım videosunda görünmemesi kafalarda soru işareti bıraktı. Doktorlar, sakatlık nedeniyle başarılı yarışmacıya seyahat etme yasağı koymuştu. Bu kadar ağır bir darbeyi hayatında ilk defa aldığını belirten Atakan'ın, yeni bölüm fragmanında olmaması 'Atakan, Survivor’dan ayrılıyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR? 

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.[kaynak belirtilmeli] Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.
2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır.2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır. Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

Yazarlar