Gündem Survivor 2017'de elemeye kimler kaldı? (Şahika ile Tuğçe birbirine giriyor!)

Survivor 2017'de elemeye kimler kaldı? (Şahika ile Tuğçe birbirine giriyor!)

23.04.2017 - 15:00 | Son Güncellenme:

Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kıyasıya rekabet devam ediyor. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu bu akşam ekrana gelecek. Hemen ardın Survivor ada konseyinde düzenlenecek oylama ile 3. ve 4. eleme adayları seçilecek. Survivor'da bu haftaki ilk eleme adayları Sabriye ve Şahika oldu... Oyun alanında Şahika ile Tuğçe birbirine giriyor.

Survivor 2017de elemeye kimler kaldı (Şahika ile Tuğçe birbirine giriyor)

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın iki eleme adayı seçildi. Survivor 2017’de sayıları gittikçe azalan ünlüler takımından geçen hafta da Pınar Saka elenmişti. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında 2 isim sms oylamasına kaldı. Adem ile Serhat ve Sema ile Şahika arasında tartışmaların yaşandığı dün akşamı eleme konseyinde, adı en fazla yazılan isim olan Sabriye ilk eleme adayı oldu.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ise dokunulmazlık sembolü için tekrar yarıştılar. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan ise ikinci eleme adayı olarak Şahika’nın adını söyledi. Geçtiğimiz hafta Sabriye, Gökhan, Berna ve Pınar eleme potasına girmiş, Pınar adaya veda eden isim olmuştu. Bu akşam yayınlanacak ikinci dokunulmazlık oyununda üçüncü eleme adayı ile dördüncü eleme adayları belli olacak.

Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan dokunulmazlık oyununun ilk mücadelesinde İlhan Mansız-Furkan ve Serhat Akın, Volkan-Ogeday ve Gökhan'la karşı karşıya geliyor.


SURVİVOR'DA ŞOKE EDEN KAVGA! TUĞÇE DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR?

Survivor 2017'de yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyununda Şahika ile Tuğçe birbirine giriyor. İki yarışmacı arasında yaşananlara "Tuğçe diskalifiye edilebilir" yorumları yapıldı. Survivor 2017'nin yeni fragramında Şahika ve Tuğçe'nun arasındaki kavga gündeme bomba gibi düştü.

Havuz oyununda sinirlerine hakim olamayan Tuğçe, elindeki topu Şahika'ya fırlattı. Sinirleri buna rağmen yatışmayan Tuğçe ardından fiziksel temasta da bulundu. Bu tarz kavgalarda Acun Ilıcalı'nın çok net olduğu ve şiddeti kabul etmediği biliniyor. Ancak son dönemde yaşanan benzer kavgalarda Ilıcalı genelde uyarıda bulunmakla yetinmişti.

Serhat ve Sabriye'nin arasında yaşanan tartışmanın ardından sert uyarıda bulunan Ilıcalı, bundan sonra yaşanacak ağır cezalar verileceğini açıklamıştı.

SURVİVOR 2017 71. BÖLÜM FRAGMANI


ADEM’DEN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ

Survivor’un en çok desteklenen isimlerinden milli boksör Adem Kılıççı’nın “Çember daraldı. Kendini potada görmeyeceğini sanan insanların artık bir an önce şapkalarını önüne koyup, dokunulmazlık oyununda biraz kendilerini parçalamaları gerektiğini düşünüyorum” sözleri oldukça dikkat çekiciydi...

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor son bölümde Ünlüler ile Gönüllüler takımları dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Survivor, Survivor 2017, Survivor ada konseyi, Survivor eleme konseyi Finale kalan yarışmayı gönüllüler takımı kazandı.

Tv8'de ekrana gelen Survivor, Survivor 2017, Survivor ada konseyi, Survivor eleme konseyi Ünlüler takımının kendi arasındaki bireysel dokunulmazlık oyununu ise Furkan kazandı. Survivor, Survivor 2017, Survivor ada konseyi, Survivor eleme konseyi Ada konseyinde adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi Furkan'ın adını verdiği Şahika elemeye kaldı. Survivor eleme konseyi Konseye Şahika ve Sabriye'nin Sema ile olan tartışması damga vurdu...