Gündem Survivor 2017'de haftanın eleme adayları belli oldu! 4. isim herkesi şoke etti

Survivor 2017'de haftanın eleme adayları belli oldu! 4. isim herkesi şoke etti

21.05.2017 - 07:36 | Son Güncellenme:

Survivor 2017'de haftanın eleme adayları tek tek açıklandı. Ogeday eleme adaylarına seçilen ilk isim oldu. İkinci isim ise Bireysel sembol ödülünü kazanan Berna tarafından seçildi. Berna, eleme adayı olarak Volkan'ı seçti. Survivor 2017'de ismi en çok yazılan Adem, haftanın üçüncü eleme adayı oldu. Survivor 2017'de dokunulmazlık sembolünün sahibi Sema, eleme adayı olarak İlhan'ın ismini söyledi.

Survivor 2017de haftanın eleme adayları belli oldu 4. isim herkesi şoke etti

Survivor 2017’de 20 Mayıs Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında elemeye kalan isimler belli oldu. Son haftalarda üstüste dokunulmazlıkları kaybeden ve 5 kişi kalan gönüllüler takımı yine eleme konseyine kaldı.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık oyununda ilk turu 1-0 ünlüler takımı kazandı. İkinci turda rahatsızlanan Serhat Akın doktor kontrolüne alındı. Serhat Akın’ın tansiyon problemi yaşadığı açıklandı. Bayrak yarışına kalan ikinci turu da ünlüler takımı kazandı. Böylece ünlüler takımı üst üste 8. kez dokunulmazlık oyunundan galibiyetle ayrıldı.

Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Berna oldu. Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Ogeday ile bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Berna’nın adını verdiği Volkan elemeye kaldı.